Peter Simon Správy

Termín Vlachovskej jazdy zručnosti: Pre absenciu snehu je pretek preložený

Podujatie, ktoré je organizované s cieľom zdokonalenia si zručnosti s ovládaním vozidla na šmykľavom povrchu a je určené širokej verejnosti, muselo byť preložené.

Ilustračný obrázok k článku Termín Vlachovskej jazdy zručnosti: Pre absenciu snehu je pretek preložený
Foto: Tuning Foto

Jazdu zručnosti každoročne organizuje občianske združenie Vlachovo Motorsport Team. Podujatie je organizované s cieľom zdokonalenia si zručnosti s ovládaním vozidla na šmykľavom povrchu a je určené širokej verejnosti.

Jazdy sa uskutočnia na umelo vytvorenej dráhe s vrstvou snehu o celkovej dĺžke približne 6 km, ktoré budú merané a napokon aj vyhodnotené.

Aj keď nám to zatiaľ vonku na poriadnu zimu nevyzerá organizátori vo Vlachove pripravujú všetko potrebné pre deviaty ročník Vlachovskej jazdy zručnosti.

IX. Vlachovská jazda zručnosti 2020 sa mala konať 5. januára 2020, avšak pre absenciu sa musel termín preložiť na 11. januára. Predpovede však podujatiu zatiaľ nedopriali a organizátori preložili pretek na koniec januára. Snáď už do toho času napadne dostatok snehu pre uskutočnenie akcie.

„Kvôli nepriaznivým snehovým podmienkam bol určený 2. náhradný termín podujatia a to 26. januára 2020 s možnosťou registrácie cez internetovú stránku do 24.1.2020. Po­dujatie v náhradnom termíne sa koná iba v prípade priaznivých snehových a poveternostných podmienok, inak bude určený ďalší náhradný termín,“ informoval riaditeľ podujatia Ľuboš Gál.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Rožňavy a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM