Peter Simon Správy

Súťaž o naj obec už prichádza do záveru: 5 dedín okresu Rožňava, ktorým sa vedie najlepšie

Známa súťaž o naj obec Slovenska už finišuje. Zápolia v nej aj dediny z okresu Rožňava. Toto je päť z nich, ktorým sa momentálne darí najlepšie.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o naj obec už prichádza do záveru: 5 dedín okresu Rožňava, ktorým sa vedie najlepšie
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Súťaž o naj obec Slovenska 2019, ktorú vyhlásil internetový portál Slovakregión sa blíži k svojmu záveru. Zápolenie odštartovalo prvého apríla a možnosť hlasovať ľudia majú už len do konca októbra. V úplnom finiši súťaže sme sa pozreli na predbežný rebríček a najlepšie umiestnené obce z nášho okresu.

O titul naj obec bojuje dokopy 2788 obcí z celého Slovenska a momentálne sa na vrchole rebríčka nachádzajú Smižany. Druhá priečka aktuálne patrí obci Nižná Olšava a priebežnú top trojku uzatvára obec Ortuťová.

Zamerali sme sa však aj na ďalšie dediny nášho okresu. Najlepšie sa vodí obci Betliar, tomu patrí 19. priečka. Hneď za ním sa na 21. mieste nachádza známa dedinka Henckovce a obec Dedinky si drží 28. priečku. Krásna Stratené sa nachádza na 36. pozícii a najlepšiu päťku z nášho okolia uzatvára Hrušov na 41. mieste.

Poradie sa však môže ešte neustále meniť a prispieť k tomu môžete aj vy svojím hlasovaním na webovej stránke www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca. Definitívneho víťaza spoznáme 5. novembra 2019.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Rožňavy a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM