Peter Simon Správy

Súťaž o naj mesto Slovenska: Rožňava zatiaľ v TOP 10

Od 1. apríla majú Slováci možnosť hlasovať o svoje naj mesto. Metropole horného Gemera sa zatiaľ darí naozaj pekne. Pozrite si v našej galérii aj krásne foto z nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o naj mesto Slovenska: Rožňava zatiaľ v TOP 10
18
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Súťaž o NAJ mesto a obec Slovenska vyhlásil internetový portál Slovakregion. Odštartovala 1. apríla a potrvá až do 31. októbra. Po tomto dátume spoznáme absolútnych víťazov. Ako je na tom momentálne metropola horného Gemera?

Po piatich mesiacoch hlasovania sa Rožňava priebežne nachádza na peknej 9. priečke zo 139 miest.

V aktuálnom rebríčku TOP 10 však môžeme nájsť aj ďalšie mestá východného Slovenska. Na 1. mieste sa drží Spišská Nová Ves, na 2. mieste sa nachádza Púchov a prvú trojku uzatvára Trnava.

Pozrite si v našej galérii FOTO, ktoré dokazuje, že Rožňava má naozaj svoje čaro.

Do konca súťaže je však ešte ďaleko, a tak aj vy svojím hlasom môžete prispieť k umiestneniu nášho mesta. Zahlasovať za naše mesto môžete na www.slovakregion.sk. Hlasovať však môžu len registrovaní užívatelia, ktorí kompletne vyplnia registračné údaje.

Víťazom sa stane mesto, ktoré počas trvania súťaže získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Výsledky súťaže budú známe 5. novembra tohto roku. Sledujte nás preto aj na našom facebookovom profile.

Foto: ilustračné

Obrazom: Rožňava zo Strážnej veže
18
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM