Peter Simon Správy

SÚHRN: Pozrite si témy, ktoré cez týždeň strhli najväčšiu pozornosť

Obzrite sa spolu s nami za končiacim sa týždňom. Tu je súhrn najčítanejších tém nášho spravodajského webu z tohto týždňa.

Ilustračný obrázok k článku SÚHRN: Pozrite si témy, ktoré cez týždeň strhli najväčšiu pozornosť
Zdroj: Dnes24.sk

Predseda kraja Rastislav Trnka v Rožňave

V Rožňave sa konalo stretnutie predsedu Košického samosprávneho kraja, Rastislava Trnku s primátorom mesta Rožňava Pavlom Burdigom a s poslancami mestského zastupiteľstva.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Na týchto Rožňavčanov môžeme byť hrdí

Primátor mesta Rožňava odovzdal laureátom najvyššie mestské ocenenia. Pozrite si mená Rožňavčanov, na ktorých môžeme byť hrdí.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Perinbaba sa veru poriadne vybláznila

Predpovede meteorológov sa naplnili. Rožňavu z nedele na pondelok (5. februára 2018) zasiahlo husté sneženie. To okrem radosti detí spôsobilo vodičom vrásky na čele. V Rožňave kolabovala doprava na viacerých úsekoch.

Rožňavská hudobníčka Karmen Pál-Baláž(19) o svojom ocenení

Okrem iných si Cenu primátora mesta prevzala aj mladá hudobníčka a speváčka z Rožňavy, Karmen Pál-Baláž. Tá bola ocenená za úspešnú reprezentáciu mesta doma i v zahraničí v oblasti populárnej hudby.

Foto: Karmen Pál-Baláž

Keď ju to chytí, maľuje aj dva dni vkuse

Mnohí umelci tvora doma, nenápadne a často svojimi dielami znenazdajky ohúria širokú verejnosť. Jednou z týchto umelcov mladej generácie je aj Ingrid Šmelková (19) z Dobšinej, študentka Technickej univerzity v Košiciach, ktorá študuje architektúru a popri tom sa venuje maľbe.

Zdroj: Ingrid Šmelková

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM