Peter Simon Rôzne

Študentský ples sa nezadržateľne blíži: TOTO všetko nás čaká!

Počet prihlásených sa už teraz odhaduje na viac ako stovku. Miesta však organizátori ešte majú. Študentský ples každým rokom naberá atraktivitu aj počet plesajúcich.

Ilustračný obrázok k článku Študentský ples sa nezadržateľne blíži: TOTO všetko nás čaká!
Zdroj: TASR

Akciu Študentského plesu už tradične organizuje Centrum voľného času v Rožňave v spolupráci s mestom Rožňava. Starostlivosť o prípravu podujatia však pripadla podľa slov riaditeľky centra voľného času Zlatky Puškášovej na plecia členov študentského parlamentu. „Mladí ľudia si na vlastnej koži vyskúšajú aké to je organizovať podujatie, akým je ples. Preto aj organizácia pripadla členom zo študentského parlamentu mesta Rožňava. Členovia parlamentu v Rožňave organizujú podujatia aby hájili záujmy širšej mládežníckej verejnosti v Rožňave a okolí,“ uviedla Puškášová.

Všetko sa to začne už 18. februára 2016 vo štvrtok v od 20:00 hod. v sále mestského úradu v našom meste. Okrem príhovoru riaditeľky nebude chýbať príhovor primátora mesta Pavla Burdigu a iných organizátorov.

Organizuje sa už 11. ročník. Samozrejme nebude chýbať zábava a dobrá hudba. „Ples sa začne otváracím tancom. Nebude chýbať vystúpenie tanečníkov zo Sambedu, ale aj spevácke vystúpenie, Folklórny súbor Haviar, tombola a živá hudba a voľná zábava o ktorú sa postará DJ Rolly a DJ K3VIN B!,“ informuje riaditeľka Cvč Zlatka Puškášová.

Ako ďalej dodala, už teraz je prihlásených približne 130 študentov, no voľné lístky sa ešte dajú zakúpiť a to u členov študentského parlamentu alebo priamo v priestoroch centra voľného času v našom meste. Cena lístka je 10 eur.

Pozrite si v našej galérii video z minulého desiateho ročníka študentského ple­su.

Foto: ilustračné

X. Študentský ples v Rožňave
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM