Radka Deckerová Samospráva

Študenti zo strednej zdravotnej školy sa stretli s poslankyňou Európskeho parlamentu

Veľká sála Mestského úradu v Rožňave zaplnila študentmi 1. až 4. ročníka strednej zdravotníckej školy, aby sa všetci spoločne zapojili do súťaže EUROSCOLA, ktorú vyhlásila Informačná kancelária Európskeho parlamentu na Slovensku.

Ilustračný obrázok k článku Študenti zo strednej zdravotnej školy sa stretli s poslankyňou Európskeho parlamentu
Zdroj: Dnes24.sk

Euroscola

Pozvanie prijala poslankyňa Európskeho parlamentu Mgr. Monika Smolková ako aj zástupca primátora mesta Rožňavy Pavol Burdiga. Pani poslankyňa mala prezentáciu ohľadom starnutia v EÚ a odpovedala na otázky študentov ohľadom fungovania Európskeho parlamentu. Študenti si svoje vedomosti a zručnosti overili na workshope, ktorého základnou témou bol rok 2012– Európsky rok aktívneho starnutia a solidarity medzi generáciami.

Celá súťaž bola venovaná tejto téme a študenti súťažili celkovo na 9 stanoviskách z ktorých štyri boli zamerané na vnemové postihnutia. Každé stanovisko malo víťazov a dostalo darčeky od Europe Direct.

„Študentom želáme, aby si z tejto súťaže odniesli nielen nové informácie a spomienky, ale aj výhru, ktorou je návšteva Európskeho parlamentu v Štrasburgu“, dodala Gecelovská z odboru výstavby.

Zdroj: roznava.sk

Študenti zo strednej zdravotnej školy sa stretli s poslankyňou Európskeho parlam
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM