Marek Šebeňa Rôzne

Stará Rožňava ako ju (ne)poznáte - film

Domov, sladký domov...snáď vám tento krátky film urobí radosť. Nevieme kedy bol natočený. Pomôžete odhadnúť rok? To je výzva Heleny Novotnej z GOS.

Milí naši návštevníci, prednedávnom sme založili na Facebook-u skupinu [link=http://www­.facebook.com/grou­ps/192171170810549/]Klub priateľov starej Rožňavy[/link], keď sme skupinu zakladali nemali sme ani náhodou predstavu o tom ako sa nám táto skupina rozbehne a aké historické skvosty jej jednotliví členovia prinesú. Veríme, že sa Vám aj film z prostredia rokov dávno – nedávno minulých bude páčiť. Tí, ktorí si Rožňavu pamätáte takú aká vtedy bola, tak si zaspomínajte a tí, ktorí ste mladšie ročníky sa pokochajte výzorom vtedajšej Rožňavy. Pripravujeme aj ďalšie skvosty v spolupráci s Gemerským osvetovým strediskom.

Vo foto galérii sú použité fotografie našich členov, viac ich môžete vidieť v našej skupine, momentálne ich mame už 222.

Nostalgická spomienka na Rožňavu z archívu Gemerského osvetového strediska – z dielne Filmového klubu Gemerfilm. Film je vlastníctvom Gemerského osvetového strediska. Kopírovaním a ďalším rozširovaním porušíte autorské práva vlastníka.

<object style=„height: 330px; width: 450px“><param name=„movie“ value=„http://ww­w.youtube.com/v/Vdjh4­jRuj9g?version=3“><pa­ram name=„allowFu­llScreen“ value=„true“><param name=„allowScrip­tAccess“ value=„always“><em­bed src=„http://w­ww.youtube.com/v/Vdjh4­jRuj9g?version=3“ type=„application/x-shockwave-flash“ allowfullscre­en=„true“ allowScriptAc­cess=„always“ width=„450“ height=„330“></ob­ject>

stara roznava
13
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM