Peter Simon Rôzne

Srdce nášho mesta ožilo detským smiechom: Deň plný hier na námestí prilákal množstvo drobcov, FOTO

Podujatie sa uskutočnilo na námestí Baníkov v Rožňave. Pripravený bol bohatý program. Pozrite, čo všetko zažili ratolesti.

Ilustračný obrázok k článku Srdce nášho mesta ožilo detským smiechom: Deň plný hier na námestí prilákal množstvo drobcov, FOTO
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Svoje sily spojilo mesto Rožňava aj niekoľko organizácií. Napokon svetlo sveta uzrel program, ktorý si vychutnnalo množstvo detí. Všetko odštartovalo v srdci nášho mesta 6. júna 2016 od 9:00 hod. Najmenší sa mohli tešiť na množstvo hier aj zábavný program, ktorý sa konal aj v priľahlom parku pod vežou.

Ako informovala Janka Mičudová z odboru školstva, kultúry, mládeže a športu v Rožňave, deň plný hier zahŕňal množstvo lákavých atrakcii. Nechýbali zaujímavé prírodné hodiny, zábavne sa prezentovalo aj divadlo Actores, či správcovia Slovenského krasu.

Okrem toho však centrum voľného času pripravilo rôzne športové sútaže na pohyb. Zdravotníčky zas zaujímavým spôsobom aj najmenším predviedli ukážky prvej pomoci. Gemerské osvetové stredisko prinesie tvorivé dielne, či pozorovanie Slnka a celej akcie za zúčastnila aj Základná umelecká škola z nášho mesta.

Pozrite si v našej galérii zaujímavé momentky.

Obrazom: Deň detí na Námestí baníkov v Rožňave
38
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM