Michal Majer Rôzne

Spustili sme pre vás novú praktickú rubriku!

Potrebujete ísť na daňový úrad ale neviete, kedy má stránkové hodiny? Alebo máte v pláne navštíviť múzeum a potrebujete vedieť cenu vstupného? ROŽŇAVA24 oficiálne spúšťa novú rubriku pre svojich čitateľov „V meste“, kde nájdete množstvo praktických i

Služba „V meste“ je rozdelená na päť samostatných častí. V každej z nich sú zosumarizované inštitúcie a firmy, ktoré sa nachádzajú v Banskej Bystrici. Základná informácia o nich je vždy tvorená adresou, telefónnym číslom, webovou adresou a e-mailom, na ktorý môžete v prípade potreby napísať.

V časti „Úrady“ sa okrem základných údajov o inštitúcii nachádzajú aj stránkové dni a hodiny úradu, kontakty na zamestnancov alebo na stránku s tlačivami na stiahnutie. Množstvo informácií závisí vždy od toho, do akej miery inštitúcia informuje o svojich službách na internete. Pri väčšine úradov je uvedená aj webová adresa, na ktorej si v prípade potreby môžete zistiť ďalšie informácie.

Náš tip: Na poslednej stránke sekcie „Úrady“ nájdete zoznam všetkých pôšt v meste – ich otváracie hodiny, presné adresy a telefónne čísla na prevádzky. Už sa vám nestane, že prídete na poštu a bude zatvorená!

V ďalších častiach rubriky si môžete prezrieť informácie o športoviskách, ubytovaní, múzeách alebo základných a stredných školách. V najbližších dňoch pribudnú do zoznamov aj údaje vysokých škôl a niektorých najväčších turistických atrakcií mesta! Sekcia „V meste“ je stále otvorená vašim návrhom, akú inštitúciu alebo firmu do nej zaradiť. Nenašli ste v našich zoznamoch úrad, ktorý využívate? Alebo vám chýba niektoré zo športovísk? Neváhajte, napíšte na e-mailovú adresu obrtalova@global24.sk a my ho do zoznamov zaradíme.

Netúlajte sa po internete – na portáli Bystrica24 nájdete všetko to, čo potrebujete!

gr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM