Peter Simon Správy

Spravodajský súhrn týždňa: Toto sú témy, ktoré sa klikali najviac

Urobte si prehľad o najzaujímavejších témach, ktoré sme vám na našom portáli priniesli počas tohto týždňa. Prinášame vám súhrn najklikanejších článkov.

Ilustračný obrázok k článku Spravodajský súhrn týždňa: Toto sú témy, ktoré sa klikali najviac
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Rožňavské kúpalisko už onedlho otvára

Sezóna navštevovania kúpalísk onedlho vypukne. A inak tomu nebude ani v našom meste. Prinášame vám cenník vstupného.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Uctili si ich obetavú prácu

V piatok, 26. mája sa v priestoroch historickej rožňavskej radnice konal 14. ročník Odborného zdravotníckeho seminára spojeného s oceňovaním vybraných sestričiek. Podujatie pripravila Regionálna komora sestier a pôrodných asistentiek v Rožňave, v spolupráci s Regionálnou komorou medicínsko–technických pracovníkov, Nemocnice sv. Barbory a Mestom Rožňava.

Foto: Jaroslav Maliňák

Keď sa merať cestu rozhodne oplatí

Obce okolo nášho mesta skrývajú všakovaké známe i menej známe zaujímavosti, ktoré sa rozhodne oplatí vidieť na vlastné oči. A vyraziť si na výlet, trochu zmeniť prostredie i vyvetrať si hlavu.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Betliarsky park v letnom šate

Príchod leta zacítili aj v Betliari. Príroda sa prebúdza a naberá na kráse. Betliarsky park je priam ako stvorený na relax, krásna prechádzka prírodou je v tomto ročnom období očarujúca. Vybrali sme sa preto nafotiť niekoľko naozaj jedinečných záberov, ktoré určite stoja za povšimnutie a privodia vám tú pravú letnú atmosféru.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Jozef šoféruje autobus v našom okrese, no jeho záľuba stojí za to

Jozef Pajtás pracuje ako vodič autobusu a denne sa premáva po cestách nášho okresu. Počas víkendu však Jozef presadá do špeciálnej mašiny. Uchvátilo ho lietanie, ktorému sa venuje už niekoľko rokov. Ako sám uviedol, začínal na rogale s trabantovým motorom.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM