Marián Handzuš Rôzne

Šou v Blue Saphire: Denis Lacho a Old School Brothers

Hviezdne leto v popradskom AquaCity pokračovalo aj túto sobotu. Ľudí vo vode rozospieval finalista zo Superstar Denis Lacho. Odvážlivci si mohli zatancovať s tanečnou skupinou Old School Brothers.

Nízke teploty ani dážď nezabránili tomu, aby v AquaCity Poprad pokračovalo hviezdne leto. Tentokrát sa návštevníkom akvaparku predstavili víťazi šou Slovensko má talent Old Schools Brothers. Tí v Poprade vystupovali poslednýkrát pred odletom do Londýna, kde budú baviť našich olympionikov.

Denis Lacho zaspieval okrem hudobnej klasiky aj skladby zo svojho nového CD DENNIS. V speve mu zdatne asistovali klienti ekologického akvaparku. O zábavu sa ďalej postarali animátori, vďaka ktorým nudu v AquaCity nepoznáte.

Ak sa chcete zábavy v AquaCity zúčastniť osobne, môže to byť jednoduché – stačí na poprad@global24.sk (poprad@global24.sk) správne odpovedať na našu súťažnú otázku a možno práve vy získate celodenný vstup do popradského akvaparku.

[color=#ff0000]Kto vystúpi v rámci Hviezdneho leta v AquaCity 28.7.2012?[/color] Správnu odpoveď nájdete v našom videu.

Správne odpovede z minulých súťažných kôl pokračujú a tak môžete ďalšou zdvojnásobiť svoju šancu na výhru. Už teraz môžeme prezradiť, že sa nestratia ani budúci týždeň a pripomíname, že dôležitý je telefonický kontakt. Dva lístky do AquaCity tentokrát posielame Tomášovi A. do Gemerského Jablonca.

Poprad24 Foto: mediaportal.biz

Šou v Blue Saphire: Denis Lacho a Old School Brothers
1
Galéria
PP Aqua old school brothers
25
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM