Peter Simon Kultúra Rôzne

Silvestrovská noc v Rožňave: Jeden klik a možno práve toto vás dostane!

Záverečný deň roku 2016 je tu. Je tak najvyšší čas sa napevno rozhodnúť, ako ho vlastne budete tráviť. Stačí jeden klik a možno vás presvedčia práve tieto lákadlá.

Ilustračný obrázok k článku Silvestrovská noc v Rožňave: Jeden klik a možno práve toto vás dostane!
Zdroj: TASR

Je najvyšší čas si zrekapitulovať, aké lákadlá si pre nás v tohtoročnú silvestrovskú noc pripravilo naše mesto. V Rožňave Silvestra môžete prežiť totiž aj na čerstvom vzduchu. Na námestí bude prebiehať tradičný program.

Ten pripravilo Mesto Rožňava. Ako nás informovala kultúrna referentka mesta, Lenka Leštáková, radnica pozýva v posledný deň roka približne o 23:30 hod. na tradičné stretnutie občanov mesta pri príležitosti ukončenia starého roka a privítanie nového roku 2016. „Samozrejme nebude chýbať slávnostný ohňostroj, filmová produkcia o udalostiach v meste počas uplynulého roku a príhovor primátora mesta,“ zdôrazňuje Leštáková.

Pre Rožňavčanov sú posledné minúty starého roka strávené na námestí už tradíciou. Veď všetci dobre vieme, že pár desiatok minúť pred odbitím polnoci sa valia desiatky až stovky občanov z barov a reštaurácií na námestie a spoločne ako jedna veľká rodina oslavujú príchod nového roka.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM