Peter Simon Rôzne

Sezóna opekačiek sa nezadržateľne blíži: Miesto, kde je radosť vybehnúť

Teplé jarné počasie priam ťahá do prírody. Nezameniteľne k tomu patrí aj atmosféra opekačky s rodinou či priateľmi. Aby ste si ju vychutnali, nemusíte pritom vôbec chodiť ďaleko. Toto sú tri miesta v okolí Rožňavy, kde to stojí za to.

Ilustračný obrázok k článku Sezóna opekačiek sa nezadržateľne blíži: Miesto, kde je radosť vybehnúť
Zdroj: TASR

Po prechádzke okolitou prírodou, či ako spríjemnenie podvečera s najbližšími, padne vhod posilniť sa. A čo si človek v tomto období vychutná viac, ako dobroty vlastnoručne opečené na ohni? Aj okolie Rožňavy ponúka mnoho miest, kde môžete stráviť príjemné chvíle pri ohni, neďaleko od rušného mesta. Vybrali sme pre vás tri tipy, kam sa vybrať na opekačku.

Lúka pod lesom na Podrákoši je miesto, na ktoré sa dá dostať z rôznych strán. Okrem výhľadu a pekného prostredia, ktorého súčasťou je hneď niekoľko ohnísk, láka Rožňavčanov už desaťročia. V pekne udržiavanom prostredí nad mestom si môžete naplno vychutnať opečené dobrotky. „Je to krásne miesto a každý rok sem chodíme s rodinou aspoň päťkrát. Nie je to ďaleko, deti sa vyšantia a ešte sa aj posilníme prechádzkou. V prírode im aj lepšie chutí,“ zdôverila sa Ľudmila.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM