Peter Simon Kultúra

Septembrová ponuka kina Apollo: Teroristka, či Smelé mačiatko nie je všetko

Digitálne kino Apollo s ponukou všetkých žánrov a pre každého pozýva na septembrové filmy. Pozrite si prehľad na tento mesiac.

Ilustračný obrázok k článku Septembrová ponuka kina Apollo: Teroristka, či Smelé mačiatko nie je všetko
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Digitálne kino Apollo zriadené v Dome tradičnej kultúry Gemera (Betliarska 8, Rožňava) napreduje ďalej. Za obdobie od otvorenia si stihlo získať pravidelných a verných divákov, ktorým ponúklo vo svojom programe už stovky filmov všetkých žánrov. Pozrite si, ktoré filmy môžete v kine tento mesiac vidieť.

PROGRAM NA SEPTEMBER 2019:

5. september od 19:00 hod. – ŠTVRTKOVÉ KINO

Všetci to vedia – Dráma, Španielsko 2018, 132 min., MP15, 3€. – Najslávnejší filmový pár súčasnosti Penélope Cruz a Javier Bardem exceluje v hlavných úlohách dávnych milencov, medzi ktorými to nikdy neprestalo iskriť. Záhadné zmiznutie jedného z hostí počas bujarej svadobnej oslavy odhalí mnohé rodinné tajomstvá. Temperamentný psychologický thriller dvojnásobného držiteľa Oscara, scenáristu a režiséra Asghara Farhadi.

12. september od 19:00 hod. – ŠTVRTKOVÉ KINO

Teroristka – Komédia, dráma, Česko 2019, 95 min., MP12, 3€ . – Hrajú: Iva Janžurová, Martin Hofmann, Tatiana Vilhelmová, Pavel Liška, Eva Holubová, Kristína Svarinská. Plejáda hereckých osobností, excelentný výkon Ivy Janžurovej, slušná porcia humoru, množstvo dramatických momentov a záver v ktorom sa potvrdí, že v jednote je sila. V množstve scén hodných absurdnej čiernej komédie sa objavuje aj myšlienka sociálnej drámy, no hlavným posolstvom filmu je boj za spravodlivosť a morálku.

26. september od 19:00 hod. – ŠTVRTKOVÉ KINO

Kto je ďalší?- Dráma, Slovensko 2019, 90 min., MP12, 3€. – Nový slovenský film režiséra a scenáristu Mira Drobného je inšpirovaný tromi skutočnými príbehmi zo Slovenska, Ruska a Kanady s témami kyberšikany, selfiemánie a sexuálneho zneužívania. Osudy hlavných hrdinov zmenil internet a priviedol ich až na hranicu života a smrti. Film má od svojho vzniku na konte už 15 ocenení z festivalov, hudobne sa na ňom podieľali speváčka Celeste Buckingham, slovenská raperka Aless Caparelli, britský spevák Liam Adams a americká hviezda Demi Lovato.

29. september od 16:00 hod. – RODINNÁ NEDEĽA

Smelé mačiatko – Animovaný, Čína 2018, 89 min., MP, 2€. – Nezbedné mačiatko Klbko sa rado díva na svet z okna svojho domova a sníva o tom, že raz spozná všetko neznáme tam vonku. Vďaka svojej vynaliezavosti sa mu podarí zostrojiť skutočnú lietajúcu raketu, na ktorej sa vyberie hľadať bájny Mačací raj. Otec Fúzik spolu s novou parťáčkou Arou sa ho okamžite vydáva hľadať. Príbeh o sile lásky otca k svojmu synovi plný dobrodružstiev a nových priateľstiev chytí za srdce nielen všetkých milovníkov mačiek!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM