Aktualizované Peter Simon Krimi

Rušná noc hasičov: Plamene zachvátili auto medzi domami!

Obyvateľov bytoviek zobudil rozruch na jednej z ulíc. Medzi panelákmi horelo zaparkované auto. Na mieste zasahovali hasiči.

Ilustračný obrázok k článku Rušná noc hasičov: Plamene zachvátili auto medzi domami!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Na túto noc len tak ľahko nezabudnú obyvatelia bytoviek na Letnej ulici v Plešivci. V skorých ranných hodinách ich prebudil požiar zaparkovaného vozidla. Plamene zničili prednú časť auta. Na mieste okrem dobrovoľníkov z obce zasahovali aj hasiči z Rožňavy.

"Požiar vznikol ma osobnom motorovom vozidle Audi TT zaparkovanom na ulici Letnej v nočných hodinách. Požiar zasiahol prednú časť vozidla. Na mieste zasahovala aj jednotka DHZO Plešivec (I. Daily) a príslušníci z hasičskej stanice Rožňava na jednom vozidle, informuje Martin Kaprál z Hasičského a záchranného zboru v Rožňave.

„Kriminalistický technik na mieste zaistil niekoľko stôp, ktoré budú predmetom expertízneho skúmania. Požiarom vozidla bola majiteľovi spôsobená škoda najmenej 4 000 eur. Príčina požiaru je predmetom vyšetrovania. Udalosť dokumentuje OO PZ Plešivec a v danej veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci,“ uviedla hovorkyňa košickej polície Jana Mésarová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM