Radka Deckerová Futbal

Rudná hostila Gemerskú Polomu

Dnes odohrali aj hráči Rudnej na domácom ihrisku prípravný zápas proti hráčom Gemerskej Polomy, ktorí hrajú o súťaž vyššie.

Ako prvý rozvlnil sieť okolo 15. minúty Matej Bunker Chochol krásnou strelou na 0:1. Do polčasu sa nedostalo ani jedno z mužstiev do nejakej výraznejšej šance. Hra sa prelievala raz na jednej strane, raz na druhej no pekne hrali mužstvá iba po šestnátsku. K nejakej výraznejšej šanci sa dostali hráči až v druhom polčase. V druhom polčase sa hra trochu otvorila a hráči sa dostávali do šancí. Hráčom z Rudnej sa podarilo vyrovnať na 1:1 Milanovi Galovi krásnou strelou pod brvno. O pár minút nato sa po Milanovom úniku zaskvel pekne umiestnenou strelou Peter Sapanoš, ktorý zvýšil stav na 2:1 pre Rudnú. 5 minút pred koncom sa podarilo ešte hráčom z Polomy vyrovnať na 2:2 krásnou hlavičkou Gunár.

Rudná – Gemerská Poloma 2:2

Výsledky prípravných zápasov: Čoltovo – Plešivec 5:6 Bohúňovo – Starňa 7:7 Betliar – Lipovník 5:6 Rožňavské Bystré – Slavošovce 2:2 Gemerská Hôrka – Tornaľa 1:3 Rakovnica – Drnava 0:6 (polčas)

Rudná hostila Gemerskú Polomu
1
Galéria
priprava_rudna_poloma
35
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM