Radka Deckerová Futbal

Rožňavskí žiaci opäť víťazní: Góly Kelemena a Harabina rozhodli

Dnes na domácom rozmočenom ihrisku kedy už druhý deň v jednom kuse prší privítali chlapci hráčov z Buzice. Súperovi nič nedarovali a ukázali im kto je pán na ihrisku.

Ilustračný obrázok k článku Rožňavskí žiaci opäť víťazní: Góly Kelemena a Harabina rozhodli
Foto: Radka Deckerová

„Na to že celú noc pršalo terén bol celkom dobrý.V prvom polčase sme mali viac šancí ako súper a väčšinu času sme strávili na ich polovici. Ku nejakej väčšej šanci sa dostávalo tažko lebo súper mal veľmi dobrých obrancov. Na ostatných postoch až tak nevynikali čo hralo v náš prospech“ povedal Marko Kelemen.

Cez polčas ma v kabíne tréner pochváli za moju hru a dva strelené góly. Druhý polčas už hral najlepšie Brian Harabin, čo potvrdil aj svojimi 3 gólmi. V obrane sa dnešný zápas najviac darilo Tomášovi Gecelovskému, ktorý nám v minulých zápasoch chýbal pre chorobu.

„Ku dnešnému víťazstvu nám určite pomohol veľmi aj piatkový trénenig. Počas neho sme nacvičovali rohy z čoho sa nám podarilo streliť gól. Určite ku tomu ešte prispela dobrá životospráva hráčov, ktorí išli v skorú hodinu spať a načerpať tak sily na dnešný zápas“ prezradil kapítan Kelemen.

Rožňavskí žiaci opäť víťazní: Góly Kelemena a Harabina rozhodli
20
Galéria
Foto: Radka Deckerová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM