Radka Deckerová Iné športy

Rožňavskí taekwondisti ukázali, že vedia aj spievať

AKTUALIZÁCIA: Počas Veľkonočných sviatkov aj výprava z Rožňavy pod vedením trénera Gabriela Hiczéra cestovala na netradičný seminár do Nemecka. Ukázali, že vedia nie len vynikajúco bojovať, ale keď treba aj spievať.

Počas Veľkonočných sviatkov sa tréneri taekwondo a niekoľko ďalších cvičencov zo Slovenska, zúčastnili medzinárodného, už v poradí 17.-tého U-Chong Taekwondo seminára, ktorý sa konal v Nemecku. Za Rožňavu sa zúčastnil tréner klubu KORYO PANTHERS TAEKWONDO, Gabriel Hiczér 2.DAN.

Seminár bol netradičný, a to jednou významnou udalosťou, ktorou bola oslava okrúhlych narodenín 50 rokov, nášho technického riaditeľa a veľmajstra Chong Jae-Hee 8.DAN. Oslava sa vydarila, majster bol milo prekvapený pripraveným programom a množstvom gratulantov. Slovenská výprava si pri gratulácii aj zaspievala, a to pieseň – Na kráľovej holi.

Samotný seminár viedlo až deväť majstrov, kde každý tréning bol zameraný buď na zápasnícke techniky, sebaobranu, súborné cvičenia, zostavy na hudbu a iné. Na záver nám majstri predviedli vystúpenie plné krásnych techník, kde sa majster aj vo veku 50.rokov predviedol skvelou formou. ** Gabriel Hiczér zúčastnil len ako tréner za klub Koryo Panthers Taekwondo RV,cvičenci z ďalšieho RV klubu išli nezávisle.**

roznava24.sk/Ga­briel Hiczér

taekwondo_gaby_NR
44
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM