Peter Simon Správy

Rožňavskí dôchodcovia mali dôvod na oslavu: Klub má krásne výročie, FOTO

Klub dôchodcov, presnejšie. Denné centrum v Rožňave má už minulosť a históriu, na ktorú sa dá spomínať. Klub funguje už od roku 1971. Pozrite, ako sa vedia baviť Rožňavčania v najlepších rokoch.

Ilustračný obrázok k článku Rožňavskí dôchodcovia mali dôvod na oslavu: Klub má krásne výročie, FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Tento rok slávi klub svoje 45. výročie svojho založenia. Vedenie klubu v spolupráci s mestom Rožňava pripravili svojim členom ako i prizvaným hosťom bohatý kultúrny program a nechýbalo ani chutné občerstvenie. Všetko sa to udialo v sále Mestského úradu dňa 14. júna 2016. Seniori si vychutnali bohatý program v ktorom nechýbal spev aj tanec.

Oslavy sa zúčastnili hostia z KD Nižná Slaná, KD z družobného mesta Szerencs, Jednota dôchodcov Rožňava a vedenie zo Subsídia. Pozdraviť dôchodcov bol aj viceprimátor zo Szerencsu pán Eigel Zsolt.

„Viceprimátor Rožňavy Ing. Ján Lach sa v mene samosprávy mesta poďakoval všetkým, ktorí stáli pri zrode klubu až po jeho dnešné vedenie a venoval dlhoročným členom pamätný list a ružu, symbol mesta,“ informovala Erika Švedová z odboru školstva, kultúry, mládeže a športu v našom meste.

Obrazom: 45. výročie založenia klubu dôchodcov, Rožňava
16
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM