Peter Simon Správy

Rožňavská hudobníčka Karmen Pál-Baláž(19) o svojom ocenení: Aha, kam sa chystá!

Cenu primátora mesta si prevzala aj talentovaná Rožňavčanka, Karmen Pál-Baláž. Aké boli jej pocity?

Ilustračný obrázok k článku Rožňavská hudobníčka Karmen Pál-Baláž(19) o svojom ocenení: Aha, kam sa chystá!
Foto: Karmen Pál-Baláž

V sobotu, 3. februára 2018, na slávnostnom zasadnutí mestského zastupiteľstva, konanom pri príležitosti výročia 1. zmienky o meste Rožňava, sa už po 23-krát, uskutočnil slávnostný akt, na ktorom boli odovzdané najvyššie mestské ocenenia.

Okrem iných si Cenu primátora mesta prevzala aj mladá hudobníčka a speváčka z Rožňavy, Karmen Pál-Baláž. Tá bola ocenená za úspešnú reprezentáciu mesta doma i v zahraničí v oblasti populárnej hudby.

Bohužiaľ sa na slávnostnom odovzdávaní zúčastniť nevedela, z dôvodu povinností mimo mesta. Cenu prevzala jej mama, Monika Pál-Baláž.

Karmen však po príchode domov na sociálnej sieti informovala svoje okolie a poďakovala. „Chcela by som sa vám pochváliť, bolo na radnici v Rožňave odovzdávanie najvyšších ocenení primátora. Na túto udalosť som dostala pozvanie aj ja. Pán primátor Rožňavy, Pavol Burdiga, sa mi rozhodol udeliť Cenu primátora mesta RV za úspešnú reprezentáciu mesta doma i v zahraničí v oblasti populárnej hudby,“ hovorí Karmen.

„Je to pre mňa obrovskou cťou a potešením, že som dostala toto ocenenie. Znamená to pre mňa veľa. Beriem to ako jedno veľké ďakujem,“ doplnila mladá talentovaná speváčka.

Pre náš web uviedla, že sa momentálne sústreďuje na projekt, ktorý už onedlho odštartuje na televíznych obrazovkách. „Tento rok som sa prihlásila do Superstar 2018. Prihlásila som sa do tejto speváckej súťaže preto, lebo to bude pre mňa ďalšia skúsenosť. Idem si za svojim cieľom a tento projekt je obrovská príležitosť posunúť sa v pred,“ povedala pre náš web.

Foto: Karmen Pál-Baláž
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM