Tomáš Šuhajda Tlačové správy

Rožňavčania v súťaži na Facebooku rozhodli: Aha, aké meno vybrali pre maskota Veselej Farmy!

A je to tu, meno pre maskota rožňavskej predajničky Veselá Farma je už známe, vybrali ho samotní Rožňavčania. Na facebookovej stránke portálu Rožňava 24 sa objavilo viac ako 80 návrhov! A víťazom sa stáva...

Ilustračný obrázok k článku Rožňavčania v súťaži na Facebooku rozhodli: Aha, aké meno vybrali pre maskota Veselej Farmy!
Zdroj: Dnes24.sk

Hľadá sa meno pre maskota rožňavskej predajničky Veselá Farma. Dajte svoj tip do komentu pod fotkou a nápad s najväčším počtom lajkov vyhráva. Takto znela súťaž vyhlásená na facebookovej stránke Rožňava 24. A návrhy boli naozaj rôzne, originálne a vtipné…

Či je to ovečka či baranček bolo takisto v hre. Víťazné meno určuje aj pohlavie maskota. A tu je ten víťazný návrh: GOĽA so ziskom 232 lajkov. Autorom je Michal Trojan, ktorý získava 30-eurový nákup vo Veselej Farme. Stačí prísť, preukázať sa občianskym preukazom a vyskladať si svoj nákup :).

To však nie je všetko. Vyžrebovali sme aj ďalšieho výhercu z lajkujúcich za hociktorý návrh a 15-eurový nákup vo Veselej Farme získava Jarka Zatrochová. Postup pri prevzatí výhry je rovnaký. Taktiež gratulujeme!

Poradie TOP 5 (hlasovanie ukončené 23.2. 2015 o 8:00):

Umiestnenie Meno Počet lajkov
1. Goľa 232
2. Buba 176
3. Veselý Diablik 166
4. Ovečka Vlnôčka 42
5. Farmáčik / Gemeráčik (Gemeranka) oba návrhy po 13
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM