Peter Simon Správy

Rožňavčania sa prebudili do bieleho rána: Cesty v meste boli zasnežené, FOTO a VIDEO!

Okres Rožňava v nočných hodinách opäť zasiahlo sneženie. Vodiči si tak museli zopakovať rannú rutinu čistenia vozidiel. Fotky a video z mesta v článku!

Zdroj: Dnes24.sk

Predpovede meteorológov sa naplnili. Rožňavu z nedele na pondelok (28. februára 2019) zasiahlo sneženie. To okrem radosti detí spôsobilo vodičom vrásky na čele, keďže pred štartom do práce museli absolvovať ranný zimný rituál odpratávania snehu z vozidla. Zapotili sa aj prevádzkovatelia obchodov na námestí. Tí vzali do rúk lopaty.

Po nočnom snežení sa za okamih Rožňava ocitla pod bielou prikrývkou.

V galérii nájdete ranné fotografie i video z nášho mesta.

Snehu, ktorý dotvára tú pravú zimnú atmosféru, sa potešia najmä deti a aj prevádzkovatelia lyžiarskych stredísk. Pozor si musia dávať hlavne vodiči. Cesty sú síce zjazdné, avšak môže dôjsť k šmyku. Zvýšte preto opatrnosť, aby zbytočne nedošlo ku kolízii, nebodaj k zrážke.

Po nočnom snežení v regióne Gemer zostal na väčšine ciest v okresoch Lučenec, Rimavská Sobota, Revúca a Rožňava čerstvý sneh v hrúbke jedného až troch centimetrov. Informovala o tom Slovenská správa ciest (SSC) prostredníctvom svojej internetovej stránky.

Čerstvý sneh hrubý jeden centimeter sa nachádzal v ranných hodinách miestami aj na hlavnom južnom ťahu, teda na ceste I/16 v úseku od Lučenca po Brzotín v Rožňavskom okrese. S dvojcentimetrovou čerstvou snehovou vrstvou museli ráno vodiči rátať na horskom priechode Soroška pri Rožňave.

Obrazom: Rožňavčania sa prebudili do bieleho rána (28. január 2019)
13
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM