Tlačové správy

Rožňavčan v najprestížnejšej súťaži interpretov: Pomôžme mu vyhrať debut roka!

Album ‘Pursuits in 1ife‘ zaujal aj usporiadateľov najprestížnejšieho oceňovania interpretov na Slovensku – Radio_Head Awards. Podporme našich chlapcov.

Ilustračný obrázok k článku Rožňavčan v najprestížnejšej súťaži interpretov: Pomôžme mu vyhrať debut roka!
Zdroj: Stevie Heart

Formácia Iako Bei na čele s Romanom Jakobejom vydala minulý rok debutový album PURSUITS IN 1IFE, o ktorom sme písali tutu.

Album je výnimočný tým, že ho tvorí tvrdá rocková hudba bez gitár. Celý album je nahratý v zložení basa, bicie, klávesy a saxofón.

Na albume sa podieľali aj ďalší známi Rožňavskí hudobníci ako napríklad Stevie Heart (klávesy), ktorý pred pár dňami zverejnil videoklip na známu rapovú skladbu Thrift Shop od Macklemora, o ktorom sme písali tu , Tibor Rusnák (bicie) či Karmen Pál-Baláž (vokály). O saxofón sa postaral Humenčan Nikola Bankov.

Album ‘Pursuits in 1ife‘ zaujal aj usporiadateľov najprestížnejšieho oceňovania interpretov na Slovensku – Radio_Head Awards, ktoré vzniklo v rámci Rádia_FM a jednou z podmienok nominácie je aj rotácia v spomínanom rádiu.

‘Pursuits in 1ife‘ sa dostal do longlistu v rámci kategórie debut roka spolu s ďalšími 24 albumami. Táto kategória (podobne ako album roka, skladba roka či objav roka) závisí od hlasovania ľudí. Päť albumov, ktoré dostanú najviac hlasov, sa dostanú do druhého kola (tzv. shortlistu), v ktorom budú opäť rozhodovať ľudia svojimi hlasmi. Hlasovanie je veľmi jednoduché, podrobnejší postup vo forme obrázkov nájdete v galérii (celý proces zaberie zhruba minútu).

Podporte domácich umelcov svojim hlasom tu. (https://www.radiohlavy.sk/prihlasenie/)

Hlasovanie je veľmi jednoduché
10
Galéria
Zdroj: Stevie Heart

Album si môžete vypočuť na všetkých digitálnych platformách ako napr. Spotify, Deezer alebo Tidal, dostupný je ale aj vo fyzickej digipack verzii, ktorú je možné si objednať cez FB kapely.

Nižšie si môžete pozrieť dva oficiálne videoklipy.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: YouTube.com

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Stevie Heart
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM