Peter Simon Futbal

Rožňava v Strážskom uspela. Hráči domov priniesli 3 body

Po remíze so Šacou a úspešným domácim zápasom s Čaňou hráči klubu SP MFK opäť bodovali. Tentoraz priniesli 3 body zo Strážskeho. Aktuálne im v tabuľke patrí už siedma priečka.

Ilustračný obrázok k článku Rožňava v Strážskom uspela. Hráči domov priniesli 3 body
Zdroj: Dnes24.sk

Na trávniku súpera v Strážskom sa podarilo futbalovému klubu SP MFK Rožňava skórovať naplno. Zo zápasu si domov doniesli tri body. Rožňavčania v hre inkasovali jeden gól, no im sa podarilo streliť tri. Krásnou strelou z diaľky Filip Pollák otvoril skóre. O ďalší gól sa postaral v druhom polčase Filip Kovács a tretí k záveru hry strelil Figúr. Domáci Karafa sa postaral o jeden gól pre mužstvo ŠK Strážske. „Vyhrali sme 3:1, získali všetky body a hrou sme presvedčili, že naše víťazstvo je zaslúžené. Mali sme síce aj trocha smoly. Mohli sme dať viac gólov. Nevyužili sme šance najmä v prvom polčase, ale napriek tomu ďakujem mužstvu za predvedený výkon. Hrali dobre a držali sa taktických pokynov. Odohrali sme kvalitný zápas, v mužstve panuje pohoda a to je podstatné pred nastávajúcim domácim zápasom s Veľkým Horešom,“ uviedol tréner SP MFK Rožňava Branislav Kuzma.

„Do Strážskeho sme prišli pre 3 body. V príprave na tento zápas sme tomu všetko podriadili. Od prvej minúty sme hrali dobrý futbal a išli sme za jasným cieľom. Vypracovali sme si niekoľko dobrých šancí. Nakoľko sme po celý zápas kontrolovali hru, verili sme v jednoznačné víťazstvo a snažili sme sa zvýšiť skóre v náš prospech. Hrali sme veľmi dobre, za čo patrí poďakovanie peknej atmosfére zo strany domácich divákov a samozrejme i objektívny výkon rozhodcov. V zápase nebola udelená ani jedná žltá karta, čo v mnohom napovedá aj slušnému priebehu zápasu. Sme radi, za všetky body a presvedčivé víťazstvo,“ komentoval hru futbalista Filip Kovács.

zdroj, foto: SP MFK Rožňava

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM