Správy

Rožňava tlieskala hrdinom v prvej línii: Tí sa prišli osobne poďakovať, VIDEO

Mesto Rožňava zorganizovalo krásnu akciu. Jednalo sa o spoločnú ďakovačku pre hrdinov v prvej línii.

Ilustračný obrázok k článku Rožňava tlieskala hrdinom v prvej línii: Tí sa prišli osobne poďakovať, VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Rožňavčania otvorili okná alebo vyšli na balkóny, aby poslali odkaz všetkým, ktorí za nás bojujú priamo v prvej línii proti koronavírusu!

Mesto Rožňava sa rozhodlo, že dňa 31. marca 2020 o 20:00 hod. za spolupráce všetkých občanov Rožňavy pokúsi uskutočniť najväčšiu a najkrajšiu Ďakovačku na Slovensku pre všetkých tých, ktorí v týchto ťažkých časoch chodia do práce a riskujú svoje životy pre nás všetkých. Podarilo sa, v Rožňave sa uskutočnila krásna akcia.

Pozrite si VIDEO pod článkom.

Program začal o 19:56 hod., keď moderátor vyzval Rožňavčanov zhasnúť všetky svetlá v bytoch, následne o 19.58 hod. vyjsť na balkóny a k oknám s mobilmi, jednorázovými zapaľovačmi, alebo sviečkami. Po spustení hudby obyvatelia mesta zapli mobily a rôzne svetielka a mesto sa rozžiarilo. Po ukončení hudby nasledoval obrovský potlesk pre hrdinov v prvej línii a nasledovalo prekvapenie.

Tlieskajúcim Rožňavčanom sa prišli na vozidlách s makájmi a sirénami poďakovať všetky záchranné zložky aj policajti. Tí brázdili ulice mesta a prešli po každom sídlisku.

„Som rád, že sa nám podarilo zorganizovať takúto peknú ďakovačku pre hrdinov, ktorí sú v týchto ťažkých časoch v prvej línii. Pri programe som trošku zapojil fantáziu a vymyslel aj použitie tých svetielok a hudbu. Samozrejme sa týmto chceli poďakovať nie len záchranárom a policajtom, ale aj všetkým tým čo momentálne pracujú a obetujú svoje zdravie. Záchranné zložky moje oslovenie prijali a tak sa prišli na autách osobne poďakovať tlieskajúcim Rožňavčanom. Mesto sa opäť krásne zomklo a som rád, že môžem byť primátorom tohto mesta,“ povedal pre Dnes24.sk primátor mesta, Michal Domik.

Chcete okrem regionálnych správ dostávať dôležité aktuálne informácie? Nájdete nás aj na FB Dnes24.

Foto: ilustračné

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM