Peter Simon Futbal

Rožňava na domácom trávniku bodovala: Nad Krompachmi zvíťazila náskokom + FOTO, VIDEO!

Futbalisti MFK Rožňava nastúpili na svoj prvý domáci zápas plní očakávaní. Hráči klubu FK Pokrok SEZ Krompachy sa snažili, na víťazstvo to však nestačilo. Rožňava na čele s novým trénerom tak vyhrala 3:1. Pozrite si FOTO a VIDEO!

Ilustračný obrázok k článku Rožňava na domácom trávniku bodovala: Nad Krompachmi zvíťazila náskokom + FOTO, VIDEO!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Už hneď v úvode hry sa domáci hráči dostali na stranu súpera, kde vytvárali mnoho šancí. Hostia sa tak museli popasovať s iniciatívou hráčov klubu MFK Rožňava. Po kvalitnej strele Drobňáka pár minút po začiatku hry už viedla Rožňava nad mužstvom FK Pokrok SEZ Krompachy 1:0 a následne v strede prvého polčasu priamy kop domáceho Havka zvýšil náskok Rožňavy na 2:0. Aj keď sa hostia snažili pretlačiť na domácu stranu ihriska, do šatne počas prestávky odchádzali bez gólového výsledku.

Na začiatku druhého polčasu zobrali hru pod seba hostia. Ich snaha priniesla vytúžené ovocie v podobe gólu priamo do siete domácich. Po stave 2:1 sa v závere hry ujala ešte Rožňava a strela z kopačky Figúra potvrdila konečný stav zápasu 3:1. Záverečné minúty sa snažili hráči vytvárať ešte šance no bezvýsledne a klub MFK Rožňava si tak na svoje konto pripísal ďalšie cennné body do tabuľky.

„Dá sa povedať, že sme prehrali zápas už v prvom polčase. Súper strelil dva góly a dominoval počas celého polčasu. Druhý polčas sme nastúpili v plnej sile, nechýbalo nasadenie a chlapy sa snažili. Dali sme žiaľ len jeden gól a v závere hry súper využil jeden brejk a zvýšil svoj náskok. Ten prvý polčas som naše mužstvo nespoznával,“ uviedol pre náš web tréner FK Pokrok SEZ Krompachy Rudolf Pavlík.

  • Zostava Rožňava: Mišina – Breuer, Roth, Mészner, Figúr, Havko, Drobňák, Strelka, Ďuríček, Milata, Sappanoš,
  • Striedali: Madarész, Rochl, Gelda

„Prvý polčas chlapci hrali naozaj vynikajúco, či už po taktickej a kombinačnej stránke. Naozaj som bol pozitívne prekvapený a nadšený, že ako sme zvládli prvý polčas. Súpera sme sa tak trochu obávali, ale naozaj hráči splnili všetky pokyny, pomáhali si či už slovne alebo na ihrisku v súbojoch. Druhý polčas bol už horší. Pripisujem to kondičnej príprave. Nakoľko sme sa venovali skôr technicko – taktickej stránke hry,“ prezradil pre náš web tréner MFK Rožňava Ladislav Dávid.

Pozrite si v našej galérii foto a videoreportáž z futbalu:)

Ďalšie foto nájdete TU.

Futbalový zápas Rožňava - Krompachy 3:1
1
Galéria
Futbalový zápas Rožňava - Krompachy 3:1 obrazom
40
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM