Radka Deckerová Od Vás

Rožňava hlavnným mestom KICKBOXU !!!

11.2.2012 sa stane hlavným mestom slovenského kickboxu - Rožňava, kde sa uskutoční prvé kolo profesionálnej ligy pre bojovníkov podľa pravidiel K1 s názvom K1 EMPRESS LIGA.

Diváci sa môžu tešiť na 8 plno kontaktných zápasov K1, jeden zápas K1 ženy a 2× MMA. Nepôjde o žiadnu exhibíciu, keďže bojovníci potrebujú získavať body do celkového hodnotenia ligy a bojovať tak o finančné prémie. EMPRESS LIGA má 5 kvalifikačných kôl (Rožňava, Košice, B. Bystrica, Žilina a Poprad) a finále (Bratislava). Okrem kvalitných zápasov je pripravený kultúrny program a vyhlásenie ankedy najúspešnejší kickboxer SLOVENSKA za rok 2011.

Moderátorom večera bude MARCEL MERČIAK. Páni sa môžu tešiť na krásne dievčatá z TIPSPORT TEAMU a rýchle autá BMW. O zábavu sa postará raper Radikal ktorý v týchto dňoch vydáva nový album.

SHOW AKÁ EŠTE V ROŽŇAVE NEBOLA.

Postará sa o to špičková zvuková a svetelná technika. V hale bude veľkoplošná obrazovka 12m2 na ktorej si môžu diváci vychutnať pekné zábery zápasu z troch kamier. Pripravené sú aj rôzne špeciálne efekty.

VERÍME ŽE PRÍDETE PODPORIŤ TENTO UNIKÁTNY PROJEKT KTORÝ VZNIKOL V ROŽŇAVE A UKÁŽEME TAK SLOVENSKU ŽE AJ MENŠIE MESTO VYTVORÍ SUPER ATMOSFÉRU.

PREDAJ VSTUPENIEK:

K1 CENTRUM HOTEL EMPRESS – RECEPCIA
TICKETPORTAL

empress_liga
5
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM