Peter Simon Kultúra

Robo Šimko & Massriot to na radnici poriadne rozbalili: Pozrite si FOTO a VIDEO z ich koncertu

Koncert sa uskutočnil v rámci programu tohtoročného kultúrneho leta, ktoré organizuje mesto Rožňava.

Ilustračný obrázok k článku Robo Šimko & Massriot to na radnici poriadne rozbalili: Pozrite si FOTO a VIDEO  z ich koncertu
37
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Video: Peter Simon / Zdroj: Facebook

Priaznivci rockovej hudby si prišli na svoje. V rámci kultúrneho leta 2017 sa pred domácim publikom predstavil s kapelou známy Robo Šimko. Ten na koncert okrem dobrej nálady priniesol samozrejme aj svoje hity.

Podujatie sa malo pôvodne uskutočniť na Námestí baníkov, tradičnom mieste konania Rožňavského kultúrneho leta, teda malom pódiu, avšak z dôvodu nepriazni počasia sa aparatúra musela rozložiť v priestoroch rožňavskej radnice. To však neodradilo ako hudobníkov tak ani zábavychtivých Rožňavčanov.

Pozrite si v našej galérii desiatky fotiek a video z koncertu Roba Šimka a skupiny Massriot.

Prvý ročník, teda nultý, organizátorom kultúrneho leta ukázal, o čo je vlastne v meste Rožňava záujem a naopak, ktoré podujatia sa neuchytili. „Na základe toho sme urobili ponuku a zostavili sme jednotlivé podujatia, jednotlivé koncerty a vystúpenia umelcov tak, aby sme oslovili širokú škálu našich obyvateľov, čiže každého počnúc od tých najmenších, až po tých skôr narodených. Najväčší záujem bol o koncerty, a práve na ne sme sa najviac sústredili. Každá nedeľa bude patriť koncertu, sú to koncerty, ktoré sú zamerané na retro hudbu, rockovú hudbu, no taktiež aj koncerty, ktoré sú zamerané na charitatívne účely,“ hovorí vedúca odboru školstva, kultúry, mládeže a športu v Rožňave, Janka Mičudová.

Už 25. augusta od 16:00 hod. sa môžete tešiť na BUBBLE DAY, ktorý organizuje Rožňavský mládežnícky parlament a OZ Mesto v pohybe. Tohtoročný program kultúrneho leta v Rožňave uzavrie 1. septembra od 16:00 hod. POPOLUDNIE S DIVADLOM ACTORES – The Family Bandwagon 2.

Obrazom: Koncert Roba Šimka a Massriot na rožňavskej radnici
37
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM