Peter Simon Rôzne

Retro účesy, či drsné výrazy so žuvačkou za uchom: FOTKY z kroniky rožňavskej strednej sú TOP!

Niektoré fotografie skutočne stoja za to, najmä teda po nejakom tom roku. V kronike rožňavskej školy našli skutočné skvosty, veď posúďte sami.

Ilustračný obrázok k článku Retro účesy, či drsné výrazy so žuvačkou za uchom: FOTKY z kroniky rožňavskej strednej sú TOP!
20
Galéria
Zdroj: Obchodná akadémia, Rožňava

Na históriu zabúdať netreba. Dôkazom toho je aj Obchodná akadémia z nášho mesta. Napokon, asi by bolo správne uviesť Ekonomická. Tak sa totiž škola volala v uplynulom storočí.

Na stránke sociálnej siete, ktorú spravuje stredná škola sa objavili zaujímavé a nevšedné historické fotografie zo školskej kroniky. Snímky pochádzajú spred niekoľko desiatok rokov a sú naozaj pozoruhodné. Pozrite si, ako prebiehali akcie v našom meste, na ktorých sa samotná škola zúčastňovala.

„Pre pamätníkov a nadšencov pre históriu sme sa rozhodli postupne zverejňovať prachom zapadnuté strany kroník našej školy. Umožňuje nám to dôsledná a dlhoročná práca učiteliek, Lendackej, Soldosovej a napokon aj Balážovej,“ píše Obchodná akadémia z Rožňavy na stránke.

Na fotkách vidno napríklad zachytené zábery futbalového družstva učiteľov, volejbalové družstvo a víťazov putovného pohára o najlepšie družstvo v regióne. Zdokumentované sú aj práce na zemiakových brigádach, či prvomájové oslavy v našom meste. Na jednej fotke vidieť aj terajšieho riaditeľa školy.

Pozrite si archívne fotky z Obchodnej akadémie v Rožňave, ktoré nájdete v našej galérii.

Obrazom: Retro fotky z Obchodnej akadémie v Rožňave
20
Galéria
Zdroj: Obchodná akadémia, Rožňava
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM