Peter Simon Správy

Prvým tohtoročným bábätkom nášho mesta je Vivien: Pozrite tie miery :) + FOTO

Oficiálny titul prvý Rožňavčan, teda v tomto prípade Rožňavčanka nosí Vivien. Zagratulovať rodičom a ich malej dcérke priamo do pôrodnice sa vybral aj primátor nášho mesta. Pozrite si, čo prezradila hrdá mamička.

Ilustračný obrázok k článku Prvým tohtoročným bábätkom nášho mesta je Vivien: Pozrite tie miery :) + FOTO
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Ako sme vás informovali prvým prírastkom, ktorý sa narodil v rožňavskej nemocnici, sa tento rok stal chlapec. Pôrod prebehol prvého januára 2016 až v poobedných hodinách. Ten má však svoj domov v obci Krásnohorské Podhradie. A tým pádom hrdosť prvo narodeného občana nášho mesta pripadla Vivien. Tá sa podľa slov pôrodníka Alexandra Sakala narodila v sobotu 9. januára v ranných hodinách. „Pôrod dieťaťa prebehol v poriadku bez komplikácií a v krátkom čase,“ dodáva lekár.

Rodičom a samotnej Vivien prišiel priamo na gynekologicko-pôrodnícke oddelenie nemocnice s poliklinikou sv. Barbory v Rožňave v pondelok 11. januára 2016 zagratulovať aj primátor nášho mesta Pavol Burdiga spoločne s prednostkou mestského úradu a ďalšími zamestnancami. Okrem krásnych slov rodičom, podarovali zástupcovia nášho mesta novorodeniatku aj milé a praktické darčeky. Nechýbal však ani pamätný list. „Som strašne rada, že všetko prebehlo v poriadku. Malá je naše prvorodené dieťatko a veľmi sa z nej tešíme. Samozrejme mám takto po pôrode ešte trochu zmiešané pocity, ale to je si myslím normálne. Samotný pôrod prebiehal klasickým spôsobom a malá sa narodila s rozmermi 49 centimetrov a 3 210 gramov,“ prezradila mamička Eva.

Pozrite si v našej galérii fotky malej Vivien a momentky z návštevy v nemocnici.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM