Peter Simon Kultúra

Prvý decembrový víkend v Rožňave: Voľné dni ponúkajú skvelý program

Voľné dni už klopú na dvere. V Rožňave a okolí sa bude dať nielen zabaviť, ale aj oddýchnuť. Prezrite si, čo sa bude diať v prvý decembrový víkend v našom meste a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Prvý decembrový víkend v Rožňave: Voľné dni ponúkajú skvelý program
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Kino Apollo

1. december 2016 od 19:00 hod., Dom tradičnej kultúry Gemera, Rožňava Revenant: Zmŕtvychvstanie intenzívny megafilm s tromi Oscarmi, tromi Zlatými Glóbusmi a mnohými ďalšími oceneniami bude premietnutý 1. decembra 2016. Nadväzuje na indiánsku mytológiu a pripomína silu prírody veľkolepejšiu ako smrť. Aj pri dobrodružnej zápletke je to filozoficky hĺbavý a myšlienkovo čistý film. Prežívanie má síce mizernú cenu, no režisér Alejandro Gonzáles Iñárritu akcentuje vieru a upozorňuje na to, že kvôli láske sa stále oplatí nadýchnuť. Hviezdny Leonardo DiCaprio vo svojej životnej úlohe exceluje.

Otvára sa klzisko

2. december 2016 od 17:00 hod., Klzisko Rožňava
Rožňavský zimný štadión, ktorého prevádzkovateľom sú Technické služby mesta Rožňava, funguje už vyše 20 rokov. Okrem korčuľovania pre verejnosť ponúka tiež možnosť prenajímania ľadovej plochy pre menšie skupiny záujemcov, školy, či pre hokejové tréningy. My sme zistili ako prví, kedy sa môžete postaviť s korčuľami na ľad. Klzisko v Rožňave otvára svoje brány pre širokú verejnosť 2. decembra 2016. Momentálne začíname s prípravami na výrobu ľadu a mrazenie. Tieto prípravy trvajú približne týždeň. Vstupné sa nezmenilo. Bez rozdielu na vek je suma pre korčuľujúceho 1,50 eura. Doprovod zaplatí 0,20 eura. Korčuľovať sa bude v tieto dni. V stredu to bude od 17:00 hod. do 19:00 hod. V piatok od 17:00 hod. do 19:00 hod. V sobotu a v nedeľu od 14:00 hod. do 16:00 hod. a aj od 17:00 hod. do 19:00 hod. V prípade zimných a následne jarných prázdnin sa urobí zmena, podľa toho, ako pripadnú sviatky.

Vianočná rošáda

2. – 3. december 2016 od 14:00 hod., CVČ, Rožňava
Už onedlho, presnejšie od 2. do 3. decembra organizuje Centrum voľného času podujatie s názvom Vianočná rošáda. Od piatka 14:00 hod. do soboty. Na detičky čaká aj korčuľovanie s Mikulášom, výroba vianočnej maškrty, tvorivá dielňa a nebude chýbať ani pravý vianočný punč, športové súťaže a animačný program a aj darčeky od Mikuláša pre všetky deti sú zabezpečené. Počas noci zas budú môcť tí väčší zažiť vianočnú filmovú párty a spanie v spacákoch.

LADIES NIGHT Men strip OPAKOVANIE s NOVÝM HOSŤOM

2. december 2016 od 21:00 hod., Times Club, Rožňava
Nakoľko minulé vystúpenie malo byť obohatené zložitejším akrobatickým prvkom, ktoré žiaľ nedopadlo podľa predstáv sa v TIMES CLUBE rozhodli zopakovať skvelú atmosféru s novým hosťom večera a ako kompenzáciu pre každého vodku zadarmo k vstupenke! Vstup 2€.

Santa Claus v Gemerskej Hôrke

3. december 2016 od 17:00hod., Trhovisko, Gemerská Hôrka
Santa Claus so svojimi kamarátmi zavíta aj do Gemerskej Hôrky. Tí najmenší sa určite potešia. V tento deň sa rozsvieti aj obecný vianočný stromček.

Kino Apollo

4. december 2016 od 16:00 hod., Dom tradičnej kultúry Gemera, Rožňava
Druhá adventná nedeľa je venovaná rodine. Pretože nielen pre deti je určená francúzska animovaná adaptácia klasického príbehu Malý Princ Antoina De Saint-Exupéry o priateľstve, láske a skutočnom šťastí. Prezentuje hodnoty, ktoré by sme si mali pripomínať nielen v predvianočnom ča­se.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM