Peter Simon Šport Správy

Prvé FOTO a VIDEO. Pozrite si, ako to vyzeralo na Dobšinskej zime 2017

Čoraz viac populárne podujatie Dobšinská zima 2017 prilákala na svoje trate množstvo pretekárov ale aj divákov. Zimné podmienky jazdcov overili na viacerých úsekoch. Prestíž súťaže potvrdili kvalitné súboje. Pozrite si fotky, video a výsledky súťaže.

Ilustračný obrázok k článku Prvé FOTO a VIDEO. Pozrite si, ako to vyzeralo na Dobšinskej zime 2017
30
Galéria
Zdroj: Planeta Rally

V poradí už 15. ročník Dobšinskej zimy, ktorý sa začal štartom prvého vozidla v sobotu 4. februára 2017 o 11:00 hod., sa niesol v pravej zimnej atmosfére. Nechýbalo aj niekoľko kolízií, ktoré však k tomuto športu jednoznačne patria.

Celú súťaž organizoval Autoklub EHC Dobšinský kopec v spolupráci s mestom Dobšiná. Tohtoročné podujatie bolo zaradené aj do seriálu Minirally cupu 2017 a voľného Dobšinského pohára.

Kompletný zoznam výsledkov

Ako informoval organizačný výbor Dobšinskej zimy 2017, na štart sa postavilo takmer 80 suťažných vozidiel. Množstvo pretekárov počas celého dňa bojovalo o čo najlepší čas. Popri vytýčenej trati im fandili stovky nadšencov rýchlych vozidiel. Prestížne preteky si okrem Slovákov prišli pozrieť ľudia aj z Maďarska a Čiech.

Pozrite si v našej galérii fotky a krátke video z podujatia. Článok s vyjadreniami pripravujeme.

V bojoch o Dobšinský pohár sa divákom ukázala aj trojica vozidiel špecifikácie R5 za volantmi ktorých sa predstavili Vlastimil Majerčák, Roman Odložilík, či Ondřej Bisaha.

Zvučné mená

Okrem nich mohli diváci sledovať aj desiatky vozidiel Mitsubishi Lancer EVO IX. Ani v týchto vozidlách nesedeli žiadni začiatočníci, Igor Drotár, Tibor Cserhalmi, Josef Semerád, Tomáš Kukučka, Štefan Rosina, Marek Špavelko, Štefan Banyász, ale aj iní jazdci, ktorých poznajú fanúšikovia automobilového športu nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí.

Obrazom: Dobšinská zima 2017 (1)
30
Galéria
Zdroj: Planeta Rally
Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM