Peter Simon Kultúra Kultúra

PROGRAM Veľkonočných trhov: Toto nás čaká a neminie

Tradičné Veľkonočné trhy v Rožňave nás čakajú aj tento rok. Zistili sme program počas konania trhov v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku PROGRAM Veľkonočných trhov: Toto nás čaká a neminie
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Už onedlho sa v našom meste uskutočnia opäť tradičné Veľkonočné trhy. My sme sa zamerali na prvé informácie a zistili ktoré dni a v akom časovom harmonograme sa budú konať. Predajná doba, ktorú môžu návštevníci využiť bude v prvý deň od 12:00 hod. do 20:00 hod. a ďalšie dni od ôsmej rána do ôsmej večera.

Ako po minulé roky je ohlas obyvateľov na organizovanie tohto podujatia dobrý. Trhy sú, ako každoročne, sprevádzané kultúrnym programom. Chýbať nebudú ani zaujímavé ochutnávky jedál.

Veľkonočné trhy sa uskutočnia v dňoch 21.- 23. marca 2016 na Námestí baníkov v Rožňave.

Už 21. marca 2016 je na programe naplánované otvorenie Veľkonočných trhov. To sa uskutoční priamo na Námestí baníkov od 13:00 hod. Následne bude program pokračovať vystúpením detskej ľudovej hudby Lúčka.

O deň na to vás 22. marca 2016 čakajú okrem širokého sortimentu ručne vyrobených výrobkov aj tvorivé dielne k téme Veľká noc. Od 12:00 hod. do 16:00 hod. môžete zažiť pravú slovenskú zabíjačku, ochutnávku a predaj špecialít. Poobede od 14:30 hod. do 16:30 hod. vám do prijemnej nálady budú vyhrávať rôzne folklórne súbory.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM