Peter Simon Rôzne

PROGRAM rožňavského kina na február: Tešiť sa môžeme na tieto kúsky!

Digitálne kino Apollo s ponukou všetkých žánrov a pre každého pozýva na februárové filmy. Pozrite si prehľad trhákov na tento mesiac.

Ilustračný obrázok k článku PROGRAM rožňavského kina na február: Tešiť sa môžeme na tieto kúsky!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Digitálne kino Apollo zriadené v Dome tradičnej kultúry Gemera (Betliarska 8, Rožňava) napreduje ďalej. Za obdobie od otvorenia si stihlo získať pravidelných a verných divákov, ktorým ponúklo vo svojom programe viac, ako stovku filmov všetkých žánrov.

Do tohto roka vstúpilo s ambíciou získať nových priaznivcov prostredníctvom večerných premietaní pre verejnosť. V upravenej programovej štruktúre sa budú premietania konať pravidelne.

  • 1. február od 19.00 – ŠTVRTKOVÉ KINO

    Beatrice – dráma/komédia Francúzsko 2016 117 min. MP12. 2€. V pôvodnom znení s titulkami. Réžia: Martin Provost. Hrajú: Catherine Deneuve, Catherine Frot, Olivier Gourmet a ďalší. Claire žije podľa pravidiel, pracuje ako pôrodná asistentka a svoj život zasvätila službe ostatným. Lenže pôrodnicu, kde pracuje, čoskoro zatvoria. A do toho sa znovu objavuje Béatrice, bývalá milenka jej mŕtveho otca, vrtošivá a sebecká žena, ktorá je jej pravým opakom. Zrelé a noblesné herecké umenie dvoch hviezd francúzskej kinematografie.

  • 8. február od 19.00 – ŠTVRTKOVÉ KINO

    Hora medzi nami – dobrodružná romantická dráma USA 2017 109 min. MP12, 2€. Réžia: Hany Abu-Assad. Hrajú: Kate Winslet, Idris Elba, Dermot Mulroney, Beau Bridges. Romantický príbeh podľa knižnej predlohy ukazuje silu ľudskej snahy o prežitie. Nesúrodá dvojica v extrémnych podmienkach nájde vzájomné puto a spoločnú silu, ktorá im nielen zachráni holý život, ale tiež vráti dôveru a lásku.

  • 15. február od 19.00 – ŠTVRTKOVÉ KINO

    Dvojitý milenec – dráma Francúzsko 2017 107 min. MN, 2€. V pôvodnom znení s titulkami. Réžia: François Ozon. Hrajú: Marine Vacth, Jérémie Reiner, Jacqueline Bisset, Myriam Boyer a ďalší. Psychologický erotický thriller o mladej žene, ktorá sa bezhlavo zamiluje do svojho terapeuta kým nenatrafí na temné zákutia jeho minulosti. Film je premyslenou režisérovou poctou kultovým snímkam ako Rosemary má dieťatko, Príliš dokonalá podoba alebo Základný inštinkt.

  • 18. február od 16.00 – RODINNÁ NEDEĽA

    Lajka – animovaný Česko 2017 87 min. MP12, 2€. Réžia: Aurel Klimt. Bábkový dobrodružný sci-fi muzikál o Lajke – priekopníčke kozmonautiky. Hneď po štarte Lajku do vesmíru nasleduje množstvo ďalších zvierat vypúšťaných z Houstonu a Bajkonuru. Zvieratá blúdia vesmírom, až nakoniec prostredníctvom čiernej diery šťastne začnú obývať vzdialenú planétu. Po dlhej dobe harmonického a nikým nerušeného súžitia s miestnymi živočíchmi k nim však doputujú aj dvaja ľudskí kozmonauti…

  • 22. február od 19.00 – ŠTVRTKOVÉ KINO

    Axolotl Overkill – dráma Nemecko 2017 94 min. MP15, 2€. V pôvodnom znení s titulkami. Réžia: Helene Hagemann. Hrajú: Jasna Fritzi Bauer, Arly Jover, Laura Tonke, Mavie Hörbiger a ďalší. Príbeh len šestnásťročnej Mifti a jej nespútaného života v Berlíne, kde vymetá večierky, experimentuje s drogami a kašle na školu. A dospelí sú príliš zúfalí, takže sa nezaujímajú o podstatu vecí, a tak je na všetko sama.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM