Peter Simon Správy

Primátor Pavol Burdiga otvorene: Predčasné voľby by nahrávali naďalej stranám, ktoré v parlamente nemajú čo robiť!

Svoj názor k víkendovým parlamentným voľbám prezradil primátor nášho mesta Pavol Burdiga. Ten kandidoval ako poslanec NR SR za stranu MOST-HÍD.

Ilustračný obrázok k článku Primátor  Pavol Burdiga otvorene: Predčasné voľby by nahrávali naďalej stranám, ktoré v parlamente nemajú čo robiť!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Primátor nášho mesta Pavol Burdiga trávil volebnú noc v centrále strany MOST-HÍD, ako všetci ich kandidujúci. Noc prebiehala podľa slov primátora v družnej debate o možných výsledkoch pri sledovaní preferencií a kamarátskych rozhovoroch. " Myslím si, že priebeh volieb bol kľudný, aspoň tu u nás v Rožňave. A výsledky? Pred voľbami v piatok som si hovoril, že v nedeľu by bolo dobré vstať do pekného rána pre Slovensko, no dnes tvrdím zatiaľ opak, že dobrú noc Slovensko," uviedol pre náš web Pavol Burdiga.

Ďalej uviedol, že ako zástupca nášho regiónu však v parlamente nezasadne. Dodal, že celkový výsledok volieb ho nepotešil. „My ako občianska strana máme vypracovanú občiansku víziu, ktorá je k nahliadnutiu na webových stránkach našej strany a tam sú mnohé veci, ktoré chceme presadiť,“ spresňuje primátor nášho mesta.

Na otázku o výsledku volieb a medializovanom prekvapení v podobe strany Mariána Kotlebu sa primátor Rožňavy vyjadril stroho. „ĽS Naše Slovensko víťazom iste nie je a dúfam, že ani nikdy nebude! Predsedu hnutia osobne nepoznám tak sa k nemu nebudem vyjadrovať. Každopádne som proti predčasným voľbám, pretože tie by nahrávali naďalej stranám, ktoré nemajú v parlamente čo robiť,“ "*** hovorí Pavol Burdiga.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM