Peter Simon Kultúra

Prežite valentínske čaro so svojou polovičkou: Tri romantické miesta v Rožňave

Už o niekoľko dní, konkrétne 14. februára, je tu symbolický deň pre zaľúbených. Sviatok svätého Valentína si môžete v Rožňave vychutnať na rôznych miestach.

Ilustračný obrázok k článku Prežite valentínske čaro so svojou polovičkou: Tri romantické miesta v Rožňave
Foto: Ľubomír Hudačko

Čo iné vymyslieť ako návštevu kina či večeru v reštaurácii? Sviatok všetkých zaľúbených sa blíži, a tak Vám prinášame ponuku tipov, kam si v tento deň vyraziť. Na svoje si prídu starší i mladí, milovníci tradičných i netradičných osláv tohto krásneho sviatku.

Výhľad zo Strážnej veže

Určite súhlasíte s tým, že mať mesto na dlani je niečo úžasné. Takýto skvelý pohľad si môžete vychutnať zo Strážnej veže, ktorá Vám ponúka ten najkrajší výhľad v meste. Ak si chcete vychutnať skvelú atmosféru, tak v tom prípade je toto rozhodne skvelá voľba kam zájsť so svojou polovičkou na sviatok zaľúbených.

Centrum Rožňavy a park

Už tradične je na Valentína zaplnené centrum mesta, ktoré je pýchou Rožňavy. Aj prechádzkou po nej si môžete vychutnať čaro mesta a pokochať sa jeho krásou a historickými budovami. Je to ideálne miesto, kde sa môžete so svojou polovičkou vybrať na prechádzku a dať si niečo dobré pod zub, alebo ju pozvať na zákusok do niektorej z cukrární. Veľmi príjemnou môže byť aj možnosť návštevy mestského parku. Počas prechádzky parkom si môžete zhotoviť aj niekoľko krásnych fotografií. Prejsť sa parkom a pri stretnutí podarovať partnerke kyticu kvetov, môže byť naozaj krásnym momentom, ako prežiť spoločné chvíle.

Indiánske jazero

Neďaleko centra je takzvané Indiánske jazero, ktoré vyhľadávajú na relax nielen Rožňavčania. Je to skvelé miesto na spoločnú romantickú prechádzku. Rožňavčania to majú priamo z centra len na skok, avšak na bežný ruch mesta tam určite zabudnete. Príroda a voda Vašej prechádzke dodá ten pravý romantický šmrnc.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Rožňavy a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM