Radka Deckerová Futbal

Prestupové špekulácie a novinky z futbalu

Zimné prestupové obdobie je tu a s ním aj spojené prestupové šialenstvo. Prinášame vám dnešný diel noviniek z futbalu, ktorý dopĺňame o veľmi žiadané a populárne prestupové špekulácie.

Gemerská Poloma Vedenie mužstva Gemerská Poloma sa snažilo v posledných týždňoch získať do mužstva bratov Gallovcov, čo sa im nakoniec aj podarilo. Budú nápomocní ku záchrane V. ligy, kde im ešte stále hrozí vypadnutie. Ďalší hráči, ktorí by mohli doplniť klub, sú Oto Varga a Matúš Meszner.

Krásnohorské Podhradie Na trénerskom poste sa ocitne Zoltán Breuer st., ktorý nám poskytol aj vyjadrenie: „Na pozíciu trénera ma oslovil kapitán mužstva Štefan Kún a vedúci mužstva Ladislav Jobbáď, či by som neprevzal mužstvo ako tréner. Pri prvom postupe do V. ligy som bol pri mužstve ako hráč a tréner, ale pri mojom druhom pôsobení sme V. ligu opustili. Hráči prestali v jarnej časti chodiť na zápasy a tak sme sezónu dohrávali s hráčmi, ktorých sme zbierali na poslednú chvíľu, aby sme vôbec vycestovali. Bol som z toho veľmi sklamaný. Ubezpečili ma, že sa to nezopakuje a káder sa ešte doplní o 3–4 hráčov. Zatiaľ sa kontaktovali s Petrom Breuerom a Štefanom Maliňákom z Rožňavy. V jarnej časti sa hrá iba 11 zápasov a sezóna začína až v apríli. Malo by sa trénovať 2 x týždenne + zápas.“

** SP MFK Rožňava** Tak ako aj v iných kluboch vedenie mužstva nespalo a tvrdo pracovalo na posilnení mužstva. S mužstvom už aktívne trénuje Lukáš Drobňák a Jaroslav Strelka. Od pondelka 30. januára by sa do tréningového procesu mali zapojiť aj bratia Gereovci. Michal Gere sa ešte zúčastnil sústredenie s bývalým klubom a Pavol Gere už od pondelka nastupuje v Rožňave aj do školy.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM