Marek Šebeňa Hokej

Prehrali vlastným gólom

Z jasného zápasu pre Paču sa nakoniec vyvinula dráma so smutným koncom pre hráčov Pače. Keď minútu a pol pred koncom zápasu si po nahodenom puku pred brankára Pače dvaja domáci hráči vrazili puk do vlastnej siete.

Zápas začali lepšie Pačania, ktorý vyhrali prvú tretinu presvedčivo 4:1, postupne však hráči Medzeva začali ukrajovať z náskoku domáceho mužstva. Druhú tretinu vyhrali Medzevčania 3:1 a stiahli tak na rozdiel jediného gólu. Tretia tretina bola najviac vyrovnaná, no keď sa už zdalo, že budú nasledovať trestné strielania zápas sa rozhodol. Ako sa hovori, keď nevieš čo s pukom tak ho vystrel alebo nahoď. A to platilo aj v tomto prípade. Keď po nahodenom puku sa ten na šťastie Medzevčanov poodrážal do bránky Pače. Prekvapení boli ako domáci tak aj hostia. Výsledok sa nemenil ani po stiahnutí domáceho brankára a následnej power play 6 na 5 a dve sekundy pred koncom 6:4.

HK Pača – Twister Medzev 6:7 (4:1, 1:3, 1:3)

V ďalšom stredajšom zápase sa stretli prvé dve mužstvá GAHL. V derby ako sa patrí boli úspešnejší mladíci z Laduxu a zdolali Beforu 3:2

Ladux si týmto zápasom upevnil prvé miesto v tabuľke a to má ešte zápas k dobru.

Najbližšie zápasy GAHL:

9.1.2011 19:30 Twister Ladux 12.1.2011 18:00 B-S-S Befora 12.1.2011 20:00 Ladux HK Pača

Prehrali vlastným gólom
1
Galéria
Paca Twister 5_1_11
19
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM