Peter Simon Kultúra

PREHĽAD: Tento program vás čaká najbližšie týždne v divadle Actores

Prinášame vám program na mesiac marec 2017. Nájdete v ňom tipy na zaujímavé predstavenia.

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD: Tento program vás čaká najbližšie týždne v divadle Actores
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

12. marec 2017 od 15:00 hod.

ZBOJNÍK RUMCAJS – Divadlo CLIPPERTON BANSKÁ BYSTRICA. Zbojník Rumcajs je rozprávková postava z Večerníčka, ktorého príbehy následne vyšli aj knižne. Vstupné: 3,50 eur.

19. marec 2017 od 15:00 hod.

ALADIN A ČAROVNÁ LAMPA. Tatiana Masníková – Ropko Šimko – Petra Bangóová. Muzikál pre celú rodinu prístupný od 6 do 106 rokov. RODINNÝ MUZIKÁL autorky Tatiany Masníkovej s hudbou Roberta „Ropka" Šimka (Finalista Slovensko hľadá Superstar a líder skupiny Massriot) a Petry Bangóovej. Dobrodružný rozprávkový príbeh plný hudby, tanca, s nádhernými kostýmami, veľkou výpravou a podmanivými svetelnými efektmi. Vstupné: 5 eur a v deň predstavenia 6 eur.

20. marec 2017 od 10:00 hod.

ALADIN A ČAROVNÁ LAMPA. Tatiana Masníková – Ropko Šimko – Petra Bangóová. Muzikál pre celú rodinu prístupný od 6 do 106 rokov. RODINNÝ MUZIKÁL autorky Tatiany Masníkovej s hudbou Roberta „Ropka" Šimka (Finalista Slovensko hľadá Superstar a líder skupiny Massriot) a Petry Bangóovej. Dobrodružný rozprávkový príbeh plný hudby, tanca, s nádhernými kostýmami, veľkou výpravou a podmanivými svetelnými efektmi. Vstupné: 4 eurá.

25. marec 2017 od 19:00 hod.

CHLIEB S MASLOM – Dominika Žiaranová, Juraj Loj, Branislav Deák, Martin Mňahončák. Som slobodný. Kľúčová veta tohto nádherného príbehu troch mužov hľadajúcich zmysel partnerských vzťahov a ideálneho spôsobu ako v nich zotrvať. „Najlepšie by bolo, keby muži a ženy žili zvlášť a navštevovali by sa len občasne, za odmenu…"Striedanie pocitov šťastia a beznádeje „slobodného muža“, na druhej strane lákavý svet lásky a istoty sú hlavnou dilemou mužského sveta. Treba počítať so všetkým… aj s tým dobrým… a aj s hrozbou, že skončíte „o chlebe s maslom“. Vstupné: 10/12 eur.

Actores pripravuje

1. apríl 2017 od 19:00 hod.
Keith HUFF – DNI V DAŽDI – KAVIAREŇ A-CLUB. Broadwayský kriminálny hit ocenený prestížnou americkou cenou Josepha Jeffersona. Dvaja chicagskí policajti – Jeden skutočný príbeh. Hrajú: Atila Bocsárszky a Róbert Kobezda. Obmedzený počet miest. Vstupné: 3 eurá / študenti, dôchodcovia 2 eurá. V cene vstupenky káva/čaj zdarma.

Rezervácie cez FB alebo na t.č. 0917 676223. Po­kladňa otvorená : UTOROK a PIATOK 11:00 – 15:00 hod.

Plagáty k všetkým uvádzaným predstaveniam nájdete na našej stránke v kategórii PODUJATIA.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM