Soňa Vanovčanová Rôzne Správy

Predvianočný ruch v Gemerskej Polome: Takýto program pripravila škola, FOTO

V Základnej škole Petra Kellnera Hostinského v Gmerskej Polome bolo rušno. Tradičné Vianoce si deti a zamestnanci pripomenuli vianočnou akadémiou a jarmokom.

Ilustračný obrázok k článku Predvianočný ruch v Gemerskej Polome: Takýto program pripravila škola, FOTO
12
Galéria
Zdroj: ZŠ J. K. Hostinského

V Základnej škole Petra Kellnera Hostinského v Gemerskej Polome zavládol v stredu (19. decembra) príjemný predvianočný ruch. Informácie pre redakciu Rožňava24 poskytla Alena Grešková zo ZŠ v P. K. Hostinského.

Ako uviedla, v adventnom období sa v Základnej škole Petra Kellnera Hostinského v Gemerskej Polome zamestnanci školy a žiaci všetkých ročníkov okrem učenia a iných školských povinností zamerali na prípravu rôznych vianočných ozdôb a nácvik kultúrneho programu s vianočnou tematikou.

„Výsledky svojich aktivít zúročili dňa predajom výrobkov na Vianočnom jarmoku, na ktorý pozvali obyvateľov obce a svojich najbližších, aby ich potešili drobnými darčekmi a perníkmi. Tento sviatočný deň vyvrcholil Vianočnou akadémiou. Žiaci školy v nej predviedli nádherný program, v ktorom nechýbali tradičné vianočné melódie, koledy ani moderné tance,“ doplnila Alena Grešková.

„Tradície Vianoc budeme aj naďalej udržiavať, lebo nie sú len o drahých darčekoch, ale predovšetkým o pokoji, radosti a o minútach a hodinách, ktoré strávime v príjemnom prostredí,“ odkázala všetkým deťom.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM