Peter Simon Kultúra

Predstavenia aj koncerty: Program divadla Actores na október

Prinášame vám program na mesiac október 2019, v ktorom nájdete zaujímavé predstavenia.

Ilustračný obrázok k článku Predstavenia aj koncerty: Program divadla Actores na október
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Divadlo píše svoju 25 ročnú históriu. Pred nadšencov si pripravilo viacero lákavých, hosťujúcich predstavení, ale aj tie vlastné.

Koncert Kollárovci

11. október 2019 od 19:00 hod., Divadlo Actores, Rožňava
Kapela Kollárovci je originálnym zoskupením mladých, talentovaných hudobníkov. Svojím hudobným umením zabávajú a rozveseľujú už mnoho rokov poslucháčov doma i za hranicami Slovenska. Ich živá hudba, temperamentný spev a humorné slovo vytvárajú nezabudnuteľnú atmosféru, ktorá vyčarí na vašej tvári úsmev, nadšenie a dobrú náladu.

ŽIVÁ VODA | Teáter Komika

13. október 2019 od 15:00 hod., Divadlo Actores, Rožňava
Netradičné spracovanie rozprávky na motívy bratov Grimmovcov. “Tečie voda kade tade, aj jaj jaj, bez nej život nebude, aj-jaj-jajajajaj”.

ADAM ĎURICA a hostia

29. október 2019 od 19:00 hod., Divadlo Actores, Rožňava
Po veľkom úspechu jarnej časti turné, ktoré bolo vypredané, sa Adam Ďurica rozhodol pridať koncerty v ďalších siedmich mestách, do ktorých so svojimi hosťami zavítajú už na jeseň. V každom meste bude mať akustický koncert špeciálneho hudobného hosťa. Peter Bič a Viktória z Peter Bič Project, Karmen Pál-Baláž. Užite si príjemný hudobný večer a vychutnajte si vaše najobľúbenejšie piesne v celkom nových aranžmánoch.

FRANZ W. – I.PREMIÉRA

9. november 2019 od 19:00 hod., Divadlo Actores, Rožňava
Fragmenty lásky, teroru a pomsty. Divadelný projekt Tatiany Masníkovej a kolektívu ACTORES s použitím textov z diela Georga Buchnera „Vojcek“. Poetika predstavenia je postavená s prvkami irónie a cynizmu. Dynamickú zložku projektu tvorí hudba, scénický pohyb, tanec a slovo. Koncept a réžia: Tatiana Masníková. Hrajú: Róbert Kobezda, Daniel Straka, Attila Bocsárszky, Jana Štofaníková, Anna Kvašňovská, Bibiána Švecová

NOC DIVADIEL

16. november 2019 od 19:00 hod., Divadlo Actores, Rožňava
Noc divadiel otvorí brány divadiel na Slovensku desiaty raz. Ponúkne výnimočné predstavenia, stretnutia s obľúbenými hercami a herečkami či iné netradičné zážitky.

Rezervácie vstupeniek cez FB ACTORES SLOVAKIA alebo na t.č. 0917 676223, alebo na https://www.actores.sk/predpredaj/ Pokladňa otvorená : UTOROK a PIATOK: 11:00 – 15:00 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM