Správy

Pre niekoho si ten pravý: Takým heslom sa niesla Valentínska kampaň červeného kríža

Tak týmto heslom sa riadí slovenský červený kríž na tohtoročnej valentínskej kampani. Samozrejme sa koná aj v Rožňave a mi sme sa teda vybrali pozrieť ako to tam vyzeralo.

Ilustračný obrázok k článku Pre niekoho si ten pravý: Takým heslom sa niesla Valentínska kampaň červeného kríža
Foto: Radka Deckerová

Vyspovedali riaditeľa územného spolu (SČK) v Rožňave, zopár respondentov a samozrejme aj pani primárku Hematologicko-Transfúzného oddelenia v Rožňave pani MUDr. Jarmilu Balušíkovú.

Náš spravodajský portál Vám prináša fotografie a reportáž z akcie, želáme príjemné sledovanie a ak máte možnosť zapojte sa do kampane ktorá pretrváva do 14. marca 2014 aj vy.

Opýtaní sa nám vyjadrili mimo kamery, že to robia a človek môže robiť len pre jednu danú vec a tým je pomoc druhému, ktorý si to v nutnom prípade vyžaduje. Robia to zo svojej dobrovoľnej vôle, inak sa to ani nedá, opísal nám respondent.

Smutný, ale nezištný úkaz sa nám naskytol keď sme oslovili jedného respondenta a ten nám povedal prečo prišiel aj so známymi a komu chce pomôcť. Vyjadrenie pána nájdete vo videu.

Celoslovenská kampaň Slovenského Červeného kríža Valentínska kvapka krvi opäť rozprúdi krv v žilách na celom Slovensku – začala už 10. februára a potrvá do 14. marca 2014.

Zdroj: Peter Simon

Valentínska kvapka krvi
13
Galéria
Valentínska kvapka krvi
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM