Peter Simon Kultúra

Pracovný týždeň je za nami, myslite na relax: Zopár lákadiel, ako stráviť víkend v Rožňave

Skrátený pracovný týždeň je za nami, čo znamená neklamný znak blížiaceho sa víkendu. Ten sa v Rožňave bude niesť v znamení niekoľkých zaujímavých kultúrnych podujatí. Pozrite si prehľad tých, ktoré by ste si nemali nechať zmeškať.

Ilustračný obrázok k článku Pracovný týždeň je za nami, myslite na relax: Zopár lákadiel, ako stráviť víkend v Rožňave
Foto: Marcel Páleš / Zdroj: Dnes24.sk

Piatok 21.11.

SNOW FILM FEST 2014

Po roku opäť prichádza filmový festival dobrodružných a zaujímavých snímok so zimnou tematikou, ktoré boli natočené v priebehu uplynulého roka. Premietanie začne v piatok od 18:00 hod. v priestoroch ZUŠ Rožňava na ulici Štítnickej. Vstupné: 2 eurá.

WARM UP PARTY

Príďte zažiť príjemnú atmosféru a zábavu dnes do Colors clubu. Bude sa konať Warm up party a o zábavu sa postaraá napríklad DJ ZSELINSZKY. Akcia začína od 20:00 hod.

MUSIC EMOTION

V Royal clube sa dnes návštevníkom a zábavuchtivým Rožňavčanom predvedie DJ Matty s Music Emotion party. Kvalitná muzika, dobré drinky toto všetko na jednom mieste v Royal clube. Akcia začína od 20:00 hod.

Sobota 22.11.

Bedmintonový turnaj v Rožňave

Turnaj sa odohrá ako už býva zvykom v športovej hala na ul. Štítnickej v Rožňave. Hrať sa bude v sobotu, ale aj nedeľu. V Rožňave sa stretnú družstvá z miest ako Košice, Liptovský Mikuláš, Trebišov, Dolný Kubín, Prešov. Ak ste sa rozhodli prísť podporiť pozrite si čas a prehľad jednotlivých zápasov.

Streetworkout Rožňava

Streetworkout Rožňava v spolupráci s mestom Rožňava a ďalšími partnermi pozýva na akciu zameranú na propagáciu športu a podporu výstavby streetworkout-ových ihrísk, ktorá sa uskutoční na Námestí baníkov dňa 22.11.2014 o 14­.00 hodine.

SEPAR/DJ MIKO

V sobotu začiatkom od 20:00 hod. sa môžete pripraviť na poriadnu nádielku slovenského rappu v podaní SEPARA. V Colors clube sa predstaví naživo a zahrá svoje najznámejšie hity. Hudba, tanec, zábava a drinky. Toto všetko pokope už túto sobotu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM