Tlačové správy

Lukratívna práca v regióne za slušné peniaze: Pozrite podmienky

Plat na tejto pozícii je minimálne 1250 Eur btto mesačne + ďalšie zložky a bonusy.

Ilustračný obrázok k článku Lukratívna práca v regióne za slušné peniaze: Pozrite podmienky
Zdroj: Essity Slovakia s.r.o.

Spoločnosť Essity, líder v oblasti hygieny a zdravia, hľadá v súčasnosti nového člena tímu na pozíciu Project Electrical Engineer pre podporu projektov z elektrotechnickej stránky. Výkon práce je v Gemerskej Hôrke.

Hlavné úlohy a zodpovednosti

  • Vykonávanie všetkých technických aktivít zahŕňajúcich výrobné a aspekty, ktoré sú súčasťou projektov nových technológií a procesov v závode (porovnávanie kompatibility nových technológií s korporátnymi pravidlami, ich vyhodnocovanie a komunikácia s dodávateľmi)
  • Navrhovanie a riadenie realizácie malých technických vylepšení procesov a technológií vrátane ich validačných konaní
  • Riadenie a organizácia subprojektov a dodávateľov
  • Prenášanie poznatkov a školenie obsluhy výrobných liniek
  • Sledovanie a prehľad o novinkách v oblasti technológií (napr. pohony, systémy, senzory, atď.) a procesov

Požadujeme

Vysokoškolské vzdelanie elektrotechnického zamerania Prax na podobnej pozícii min. 3 roky Znalosť princípov projektového riadenia Znalosť anglického jazyka na stredne pokročilej úrovni (B2) Znalosť Microsoft Office na pokročilej úrovni Znalosť AUTOCAD výhodou Koncepčné myslenie a technická zručnosť Schopnosť organizovať a plánovať Iniciatívnosť a komunikatívnosť
Orientácia na výsledky
Chuť učiť sa

Plat na tejto pozícii je minimálne 1250 Eur btto mesačne + ďalšie zložky a bonusy. Pre prihlásnie sa prosím navštívte tento web.

Essity

Spoločnosť Essity je lídrom v oblasti hygieny a zdravia. Názov Essity pochádza zo slov essentials (základ) a necessities (potreby). Náš trvalo udržateľný obchodný model vytvára hodnotu pre ľudí i prírodu. Obchodujeme približne v 150 krajinách pod vedúcimi globálnymi značkami TENA a Tork a pod ďalšími silnými značkami ako Jobst, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda a Zewa. Spoločnosť Essity má približne 48 000 zamestnancov a čistý predaj v roku 2017 dosiahol približne 109 miliárd SEK (11,3 miliardy EUR). Sídlo spoločnosti sa nachádza vo švédskom Štokholme a akcie spoločnosti sú kótované na burze Nasdaq Stockholm. Ďalšie informácie nájdete na stránke www.essity.com.

Zdroj: Essity Slovakia s.r.o.
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM