Peter Simon Správy

Pozrite si momenty na FOTKÁCH A VIDEU: Kúpalisko v Rožňave otvorilo svoje brány

Letná sezóna je v plnom prúde. Svedčia o tom aj vysoké teploty, ktoré v prvý deň na kúpalisko prilákali stovky obyvateľov mesta.

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si momenty na FOTKÁCH A VIDEU: Kúpalisko v Rožňave otvorilo svoje brány
27
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Video: Peter Simon / Zdroj: Facebook

Leto je už oficiálne tu a sním prišlo aj otvorenie tohtoročnej sezóny kúpaliska v našom meste. Slnečné lúče počas víkendu poriadne priostrovali.

Stovky obyvateľov Rožňavy sa rozhodlo schladiť vo vode. Ako nás priamo v areáli kúpaliska informovala Marta Domiková, kúpalisko v tomto roku otvorilo svoju bránu verejnosti v sobotu, 24. júna 2016 o 9:00 hod. ráno. „Otváranie kúpaliska v Rožňave prebehlo podľa plánov. Počasie doprialo. Ľudia začali chodiť priebežne. Všetky naplánované práce sme zvládli. Ceny pre verejnosť platia podľa platného cenníka na tento rok a oproti vlaňajšku sa nezmenili,“ uviedla Domiková.

Areál ponúka aj príjemné prostredie pre oddych a občerstvenie v troch bufetoch. Keď vás omrzí plávanie, pustiť sa môžete do hrania golfu na mini ihrisku, basketbalu, volejbalu i tenisu. Nosiť nemusíte so sebou nič, všetky športové potreby vám požičajú.

Pre plavcov je k dispozícii klasický 50 m bazén, ale aj detské bazény. Voda sa podľa Domikovej ohrieva na 24 °C až 25 °C.

Stovky návštevníkov

Horúčavy k vode prilákali v prvý deň otvorenia kúpaliska množstvo nadšencov. Ako uviedla Domiková, s návštevnosťou je spokojná. „V prvý deň kúpalisko navštívilo celkom 518 ľudí. Aj tento rok sme sa rozhodli pre možnosť náramkov na ruku, čo sa už v minulosti vyplatilo a tým klesol počet vstupov načierno,“ hovorí Marta Domiková.

Nami opýtaní prítomní návštevníci si vodu a celkovú atmosféru na kúpalisku pochvaľovali. Pozrite si v našej galérii fotky a video z rožňavského kúpaliska, ktoré sme zhotovili v nedeľu.

Kúpalisko v Rožňave ponúka aj ranné plávanie. „Ľudia ho majú radi a preto sme sa ho rozhodli zaviesť aj tento rok. Teraz ešte sezónu odhadnúť nevieme. Všetko je na počasí,“ spresnila Domiková.

Obrazom: Rožňavské kúpalisko otvorilo svoje brány
27
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM