Peter Simon Správy

Pozrite si ich aj vy: Témy, ktoré počas týždňa bodovali najviac

Nestíhali ste sa venovať informáciám z Rožňavy a okolia? Prinášame vám pekne pokope témy, ktoré počas tohto týždňa na našom portáli bodovali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si ich aj vy: Témy, ktoré počas týždňa bodovali najviac
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Ulice Rožňavy plné dojemných aj prekvapivých objatí

Pondelkové rána sú pre mnohých pracujúcich či školopovinných hotovým utrpením. Tentoraz však Rožňavčanom rozjasnila deň krásna akcia. Už po šiestykrát vyšli mladí ľudia do ulíc, aby rozdávali objatia zadarmo počas medzinárodného Hug Day (Deň objatí). V Rožňave sa takáto akcia uskutočnila po tretíkrát.

Zdroj: Paťka Albertová

Hasičské talenty si zmerali sily

V našom meste sa uskutočnila krajská súťaž Dobrovoľných hasičských zborov. Na sídlisku Juh sa to hemžilo stovkami mužov aj žien. Najlepší hasiči z kraja si zmerali svoje sily v rôznych disciplínach.

Foto: Michal Terrai

Poriadna búrka nad Rožňavou

Búrka, ktorá sa prehnala cez naše územie vystrašila viacero obyvateľov Gemera. Mračná už v diaľke nasvedčovali, že to nebude len taký príjemný letný dážď. Matka príroda sa po horúčavách a dusnom vzduchu poriadne vyšantila.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Najstaršia Rožňavčanka Anka oslávila krásny vek

Anna Jankóová sa narodila 28. júna 1919. Dnes sa dožila 98 rokov. Tenko krásny vek oslávila jubilantka Anna Jankóová v Subsídiu, kde jej zástupca primátora, Dionýz Kemény odovzdal kyticu voňavých kvetov, pamätný list a darčekový kôš. Pani Jankóová s vďačným úsmevom poďakovala a uviedla, že jej návšteva priniesla obrovskú radosť.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Geológovia objavili priestory, o ktorých doteraz netušili, FOTO

Vŕtacie práce pri výstavbe tunela pod Soroškou sú v plnom prúde. Chlapi špeciálnymi plošinami prerážajú Sorošku v stovkách metrov. Natrafili aj na niečo, o čom doposiaľ nevedeli.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM