Peter Simon Správy

Pozrite si ich aj vy: Najčítanejšie články tohto týždňa z Rožňavy

Je tu nedeľa a to je ten správny čas sa obzrieť za končiacim sa týždňom. Tieto články sa na našom portáli počas neho čítali najviac...

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si ich aj vy: Najčítanejšie články tohto týždňa z Rožňavy
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Rožňavská paralympionička Heňa Farkašová na galavečeri

Slovenská výprava pôjde na 12. zimné paralympijské hry do Pjongčangu s mottom: „Sme si rovní“. Spolu s novou hymnou s rovnakým názvom, maskotom a poštovou známkou ho predstavili počas galavečera v Bratislave.

Zdroj: TASR

Rožňavská vlaková stanica v tieni reflektorov

Zábery, ktoré nájdete v našej galérii mapujú železničnú stanicu v Rožňave. Miesto, ktoré pripomína začiatky nových zážitkov. Možno si poviete, nič zaujímavé, no fotky v noci a k tomu ešte idúci rýchlik smerujúci do Košíc atmosféru určite umocnia.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Od skazy na hrade Krásna Hôrka ubehlo už 6 rokov

Rozsiahli požiar, ktorý úplne zničil hrad Krásna Hôrka nedáva spať mnohým ani dnes. Región Gemera zasiahla skaza a úpadok turizmu. Pozrite si fotky, ktoré boli zhotovené bezprostredne po požiari.

Zdroj: FB - hradkrasnahorka.sk

Hlas ľudu vybral najsympatickejšie obce v okolí Rožňavy

Hlas ľudu rozhodol. 60 obcí v okrese Rožňava bojovalo uplynulý týždeň o priazeň našich čitateľov. Hlasovanie je ukončené a my vám predstavujeme päticu obcí, ktoré obišli najlepšie. Ani jedna obec neskončila bez hlasu, favoriti sa ale črtali už od začiatku súťaže. Hlasy však pribúdali raketovým tempom a do poslednej chvíle boli rozdiely medzi ťahúňmi rebríčka veľmi tesné.

Zdroj: TASR

Spev Rožňavčanky Karmen porotcov ohúril

Karmen Pál-Baláž (19) len nedávno zmaturovala na Obchodnej akadémii v Rožňave. Od malička však mala k hudbe blízko, keďže sa narodila do muzikantskej rodiny. Talent rozhodne nezaprie. Domáci ju už dobre poznajú, keďže vystupuje na rôznych podujatiach v meste i celom okrese. Teraz sa však rozhodla prihlásiť do známej speváckej súťaže a rozhodne urobila dobre.

Zdroj: youtube

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM