Krimi

Pozrite si FOTO z miesta nehody: Pri čističke sa zrazili autá!

AKTUALIZOVANÉ! Pri čističke došlo k zrážke áut. Na ceste zasahovali hasiči aj záchranka. Pozrite si zábery priamo z miesta nehody.

V utorok podvečer sa pri čističke odohrala dopravná nehoda. Na ceste vedúcej na smer Rožňava sa zrazili dve autá, ktoré napokon skončili v trávnatom poraste neďaleko vstupnej brány areálu vodární. K nehode došlo v katastri obce Brzotín v Rožňavskom okrese na ceste I/50 a to medzi Citroenom C3, ktoré viedla 41-ročná vodička z Rožňavy a osobným autom zn. Škoda Octavia, ktoré viedol 51-ročný Rožňavčan.

„Vodička viedla vozidlo v smere jazdy od Brzotína na Rožňavu, pričom počas jazdy sa plne nevenovala vedeniu vozidla a narazila do osobného motorového vozidla zn. Škoda Octavia. Následne skončili mimo vozovky, pričom došlo k poškodeniu oplotenia a stĺpika označujúceho vedenie plynu,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Jana Mesárová.

Pri dopravnej nehode vznikla celková škola 8 000 eur. Obaja vodiči boli bez zranení, alkohol u oboch zistený nebol. Na mieste zasahovala aj jednotka rožňavských hasičov, ktorí zabezpečili vozidlá proti vznieteniu.

Zdroj: Peter Simon

Nehoda áut pri čističke neďaleko Rožňavy
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM