Peter Simon Rôzne Správy

Pozrite si, ako vítali Rožňavčania rok 2017: Nechýbal parádny ohňostroj, FOTO a VIDEO!

Aj napriek mrazivému počasiu sa na Námestí baníkov v Rožňave zišlo množstvo obyvateľov mesta, aby spoločne privítali príchod nového roku. Ten sprevádzal viac ako desaťminútový ohňostroj. Pozrite si fotky, video!

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si, ako vítali Rožňavčania rok 2017: Nechýbal parádny ohňostroj, FOTO a VIDEO!
46
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Posledný deň roku 2016 v našom meste poriadne prituhlo. To však neodradilo obyvateľov Rožňavy, aby spoločne ako jedna veľká rodina v srdci nášho mesta oslávili príchod Nového roku. Na Rožňavčanmi zaplnenom námestí to proste žilo.

Pre prítomných si samospráva nášho mesta pripravila tradičný súhrn najzaujímavejších momentov, ktoré sa udiali uplynulý rok a nechýbal ani príhovor primátora Pavla Burdigu.

V centre mesta sa ľudia začali schádzať už približne tridsať minúť pred slávnostným odpočítaním posledných sekúnd odchádzajúceho roka. Niektorí si zatiaľ krátili čas v blízkych baroch a disko cluboch.

Po spoločnom odrátaní príchodu nového roku prišiel na rad viac ako desaťminútový pestrofarebný ohňostroj. Ten rozžiaril nebo nad celým mestom. Pozrite si, ako sa nám ho podarilo zachytiť na foto a video. Ak ste boli na námestí aj vy, možno sa záberoch nájdete tiež :)

Video: Peter Simon / Zdroj: Facebook
Obrazom: Takto sa v Rožňave oslavoval Nový rok 2017
46
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM