Jakub Forgács Rôzne

Pozoruhodná stránka na facebooku: Pátrajú po najsexi Rožňavčankách!

Na sociálnych sieťach fungujú najrôznejšie stránky týkajúce sa nášho mesta. Nás zaujala facebooková, ktorá vyzýva obyvateľky Rožňavy, aby sa pochválili sexi fotkami.

Ilustračný obrázok k článku Pozoruhodná stránka na facebooku: Pátrajú po najsexi Rožňavčankách!
Zdroj: TASR

Facebook začínajú zaplavovať stránky začínajúce sa slovami „Naše sexy…" alebo „Naši sexy…“, ktoré vyzývajú obyvateľov rôznych slovenských miest, aby sa pochválili svojimi fotkami. Stránky, ktoré majú koncentrovať tie najkrajšie obyvateľky, má už aj naše mesto.

Facebooková stránka s názvom Naše sexy Rožňavčanky sa teší celkom slušnej fanúšikovskej základni. Svoj like jej už dalo 2 976 ľudí. Admin stránky pridáva fotky Rožňavčaniek, ktoré mu ich samé posielajú, obvykle len so zverejnením krstného mena.

Medzi fanúšikmi stránky o najsexy Rožňavčankách pritom nájdete nielen mužov, ale aj viacero dám. Jednou z nich je Rožňavčanka Andrea. „Máme v meste fakt krásne baby a keď sa chcú ukázať, nič proti tomu nemám. Niekedy je to skutočne pekný pohľad, ktorý zlepší deň aj náladu,„ priznala. Podľa Zuzany je to aj fajn spôsob, ako si pozrieť, čo na seba a čo zase určite nie. “Keď sa pozerám na tie baby, mnohé sú pre mňa inšpiráciou a naopak, pri niektorých sa pozastavým a poviem si, že takto sa určite neoblečiem a nezmaľujem,“ povedala s úsmevom.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM